fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hoe gaat het nu met de zoon van Rauw-moeder Francis Kenter?

Zo’n tien jaar geleden stond even heel Nederland op zijn kop en ontstond er een heftige discussie over de opvoeding van één jongen: Tom. Tom had samen met zijn moeder Francis een raw food lifestyle en at dus niks wat gekookt of gebakken was. Dat Francis dit zichzelf ‘aandeed’ snapten mensen nog wel. Maar dat je dit bij je kind oplegde? Hoe kon ze het doen? Francis Kenter heeft zich niet door alle kritiek van de wijs laten brengen en zelfs artsen konden haar niet op andere gedachten brengen. Tom moest en zou rauw blijven eten, iets wat ook hij zelf graag wilde.

Hoe gaat het met Tom?

Ik moet toegeven: ook ik had er destijds een mening over. Ik vond het maar vreemd dat er een kind was dat nooit snoep, patat of chips mocht. Vreemd is misschien het verkeerde woord, zielig is misschien beter. Inmiddels vind ik het niet meer vreemd of zielig. Eigenlijk heb ik er geen mening over en hoop vooral dat het goed gaat met de jongen. Gisteren schoof Rauw-moeder Francis aan bij RTL Late Night en liet aan de hele wereld zien hoe goed het met haar zoon gaat.

Benieuwd naar het fragment? Bekijk het hier!

Wat vind jij?

Hoe denk jij over het dieet van Francis en Tom? Is jouw mening veranderd in de loop der jaren of bleef deze ongewijzigd? We zijn heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook