fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hoe een terras een waranda wordt

Een gewoon terras wordt nu een statige waranda, bedenk eens wat dat betekent voor het aanzicht van uw huis.

“Ieder terras is geschikt, ik ben nog nooit een terras tegengekomen dat zich niet liet overkappen”. Aan het woord is Peter Verheul van Mondial Flat Glasbouw, specialisten op het gebied van terrasoverkappingen, serrebouw en daklichten.
“Een terrasoverkapping biedt beschutting zonder dat je afgesloten bent van de buitenwereld. Met verwarming kun je zelf ’s winters nog op je terras zitten. En denk eens aan de levensduur van je terrasmeubilair!”

Mevrouw I. van Rijsingen uit Hilversum: “Ik geniet erg van mijn tuin. Ik vind het heerlijk om op het terras te zitten en de bloemen te ruiken, de vogels te horen, de wind te voelen. Nu ik mijn terras heb laten overkappen is die tuinervaring met 5 maanden per jaar opgerekt”.

Voor iedere beurs
Mondial Flat heeft voor iedere beurs een terrasoverkapping. Van maatwerk in aluminium of hout [en denk bij maatwerk gerust aan grote maten, overspanning zonder steunkolommen tot 7 meter!] tot een aluminium modulair systeem dat start bij 2 x 3 meter. Zowel het maatwerk als de systeemoverkappingen kunnen naar keuze worden bedekt met glas of kunststof.

Een klein beetje handige doe-het-zelver kan een overkapping van het modulair systeem al zelf installeren, het is niet moeilijker dan een Ikea-kastje. Zo wordt een terrasoverkapping wel heel betaalbaar!

Kijk op www.mondialflat.nl/terrasoverkapping voor meer voorbeelden van terrasoverkappingen
Grote Wade 72
3439 NS Nieuwegein
030-2670293
[email protected]

Reageer ook