fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hmmmmm, winnaars nieuwe boek Marjan van den Berg

Hmmm
Lang, lang geleden had ik een abonnement op de Margriet. Door mijn drukke baan en nog zeer jonge kinderen zat ik toch wat minder vaak rustig op de bank die Margriet door te bladeren dan ik had verwacht. Wél las ik altijd het feuilleton “Sanne” van Marjan van den Berg. Marjan heeft nu een boek geschreven en Damespraatjes mag een aantal exemplaren van dit boek weggeven. Kijk onderaan dit artikel of je hebt gewonnen.

Anne Winkel is leuk, grappig, mooi, een beetje gek en véél te jong voor een versleten heup. Ze vlucht in een droomwereld: de pokertafel op internet. Daar kan ze alles wat ze in het echte leven niet kan: rennen, lachen, flirten en chatten. Haar beeldschone avatar wordt hopeloos verliefd op de jonge Italiaan Rafaël. En hij op haar. Nou ja, op haar… Wie is hij? Wil ze dat hij weet wie zij in werkelijkheid is? Anne speelt een spannend erotisch spel en Rafaël speelt mee. Tot de werkelijkheid haar inhaalt: een operatie, een nieuwe heup en een afspraak in Milaan… Met Rafaël…

Marjan van den Berg

marjan

Marjan van den Berg schrijft met humor, relativering en levenswijsheid en heeft een scherp oog voor het bijzondere in het gewone. Het is alweer vijftien jaar geleden dat zij de eerste aflevering van het feuilleton Sanne schreef, de meest geliefde pagina in Margriet.

Hmmmm
Marjan van den Berg
9044340816
House of Books

BESTEL DIT BOEK HIER

De winnaars van de winactie zijn: 

  • Jellie Luchtmeijer
  • Eline Kreuse
  • Elsbeth Wijman

Gefeliciteerd dames! Via The House of Books zullen jullie het boeken ontvangen.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

5 reacties

Eline -

yes gewonnen ! helemaal leuk

Nel Beers -

Ik maak graag kans op Hmmmm. Ga morgen naar de 50+ beurs, ik hoop dat Marjan er morgen ook is.

Mieke Schepens -

Ik doe graag mee voor dit boek van Marjan van den Berg !

jacobje -

Nieuw lees-voer altijd welkom.

irene niec -

Heel graag maak ik kans op dit leuke boek!

Reageer ook