fb
Damespraatjes Damespraatjes

High end vs. Low budget make-up: zie jij het verschil?

Als ik terugkijk op mijn tijd als student, denk ik aan feestjes, lol en drank (ja, zo is het nou eenmaal). Haha! Maar, ik denk ook terug aan het kleine budget waar ik elke maand van rond moest komen. Was het een straf? Nee hoor, ik vond het vaak wel een uitdaging. Besparen werd iets waar ik goed in werd en dan met name op het gebied van kleding en make-up… You can buy style but you can’t buy class zeggen ze ook weleens. Als je het mij vraagt is dit absoluut waar! Het is echt niet zo dat mensen met een groot budget er per definitie beter uitzien dan mensen met een klein budget.

Om dit aan te tonen voerde Vera Camilla een experiment uit. Ze maakte de ene kant van haar gezicht op met dure (high end) make-up, en de andere kant met goedkopere (low budget) make-up. Grappig, want wij zie het verschil echt niet!

Zie jij het verschil? Heeft dit jouw kijk op dure cosmetica veranderd? We zijn heel benieuwd naar jouw mening!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook