fb
Damespraatjes Damespraatjes

Het verleidelijke Bosch Zoo’o team maakt schoon

Verwennen met een lust voor het oog én een last minder. Dat was de serieuze taak van de Bosch Hair Busters dit weekend in het Amsterdamse Bos. 
In de geest van de Ghostbusters gingen deze sterke sexy werklieden het kwaad letterlijk te lijf. 
Ze toonden niet alleen hun spierballen, maar vooral hun schoonmaakkwaliteiten in de verrassingsactie voor honden en hun baasjes. 
Een beeld in anderhalve minuut dat we je niet willen onthouden! 

Dierenharen de baas

In totaal hebben 4,5 miljoen Nederlandse huishoudens een huisdier. Met zo’n 2,9 miljoen katten en 1,5 miljoen honden heeft Nederland een harig probleem. De haren die huisdieren in en om het huis achterlaten, behoren tot de grootste stressfactoren (48%) van de eigenaren. Het schoonmaken van haar en vuil kost wekelijks zo’n 30 tot 90 minuten. Bosch heeft hier iets op gevonden:  Zoo’o , een stofzuiger, speciaal ontwikkeld voor mensen met huisdieren.

Liefde voor huisdier is harig

Nederlanders zijn gek op hun huisdieren; bij 85% maakt het dier echt deel uit van het gezin. De liefde is wederzijds: katten en honden zoeken graag de gezelligheid van hun baasjes op. Ze nestelen zich daarom het liefste waar hun baas zich ook bevindt. Denk aan de bank, het tapijt of op schoot. 41% van de honden en katten slaapt zelfs geregeld bij zijn baasje in bed. Dit betekent simpelweg dat de haren van de geliefde viervoeters overal te vinden zijn.

Over de Bosch Zoo‘o

“We came, we saw, we kicked its hairy ass,” aldus de Bosch Hair Busters in navolging van ghostbuster dr. Venkman. Met de Zoo’o waren zij de hondenharen in no time de baas. Schoonmaken met deze stofzuiger gaat zo’n 30% sneller. Dit is te danken aan het turbosysteem dat een krachtige luchtstroom produceert. De stofzuiger heeft eenvoudig te verwisselen mondstukken voor bijvoorbeeld meubels of parket. Voor tapijt en kleden is er een speciale turboborstel. Deze werkt met twee soorten borstels: de harde borstels verzamelen het stof, de zachte borstels pikken zelfs de fijnste haartjes op. De turboborstel is eenvoudig schoon te maken, omdat hij in een handbeweging van het mondstuk kan worden verwijderd. De ingebouwde HEPA-filter reinigt de uitgeblazen lucht en is geschikt voor mensen met allergieën. De Zoo’o is verkrijgbaar in twee varianten: met stofzak en zonder stofzak. Het model met stofzak heeft een filter dat onplezierige geurtjes uit de stofzak elimineert.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook