fb
Damespraatjes Damespraatjes

Het Pindakaasboek – de winnaars

Mij kun je er voor wakker maken. Een verse boterham met een beetje boter en een lekker laagje pindakaas. Wie is er trouwens niet groot mee geworden? Een boterham met pindakaas kent iedereen en in bijna ieder huis vind je wel een potje. Deze week verscheen Het Pindakaasboek en wij mogen hier drie exemplaren van weggeven. Lees onderaan dit artikel of je één van de Pindakaasboeken hebt gewonnen.

Nutella van de Lage Landen

Pindakaas is de Nutella van de Lage Landen, alleen veel gezonder dankzij de onverzadigde vetten.

Maar wist je dat je met pindakaas ook heerlijk kunt koken? Wat dacht je van pindakaasijsjes, pindakaaswafels of een pindakaasburger? ‘Het pindakaasboek’ tovert met een simpele pot pindakaas fantastische gerechten op tafel. De gerechten zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens een lust voor het oog. Laat je inspireren door de creatieve tips en bijzondere suggesties om meer uit een potje pindakaas te halen. Want waarom zou je dit smeerbare goud alleen op je boterham gebruiken? Van dit mooie en zeer originele boek wordt elke pindakaasfan blij!

Passie en gedrevenheid

Jennifer Foster en Lianne Koster werken samen onder de naam Cookart. Hun passie voor lekker eten en gedrevenheid iets moois te willen creëren is het begin geweest van Cookart. Na hun eerste boek ‘Cookart, De kunst van het eten‘ is ‘Het pindakaasboek’ een prachtige opvolger.

Win Het Pindakaasboek

Dit zijn de gelukkige winnaars van Het Pindakaasboek.

  • Romy
  • Carmen
  • Coralien de Haan

Van harte gefeliciteerd. We nemen contact met jullie op voor jullie adresgegevens. Heb je het boek niet gewonnen, maar zou je het wel graag willen hebben? Bestel Het Pindakaas boek dan bij Bol.com.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

116 reacties

Ramona -

Dit boek zou ideaal zijn om te gebruiken samen met mijn 3 kinderen (11 jaar, 7 jaar en 6 maanden) die alledrie gek op pindakaas zijn. Lijkt me geweldig om ze te kunnen verrassen met iets anders dan het geijkte broodje pindakaas.

Joke -

Yes yes yes….peanut butter that,s the best….oh wat gaaf als ik dit zou winnen dan weet ik nu al hoe ik mijn tijd ga vullen….letterlijk en figuurlijk????

jacqueline -

We zijn op dol op pinda kaas en het lijkt me geweldig om zelf te kunnen maken!

Carmen -

Ik zou dit boek graag winnen voor mijn zusje, ook wel het Pindakaasmonster. Sinds ze klein is, eet ze op haar boterham niks anders dan Pindakaas. Mijn ouders grapten wel eens dat ze van Pindakaas aan elkaar plakt. Ze is inmiddels 27, dus gezond en groot geworden mede dankzij deze voedzame notenpasta. Dit boek kan haar misschien wat meer diversiteit in haar recepten geven, dan kan ik eens bij haar aanschuiven voor een toetje of hoofdgerecht met Pindakaas als ingrediënt. Ik weet zeker dat ze vol trots dit prachtige boek op haar aanrecht zou zetten. Liefs Carmen

Ine -

Wat kun je met pindakaas allemaal doen?

Sylvia -

Graag waag ik een kansje voor mijn vriend! Hij is gek op koken en dan vooral het aparte en nieuwe onbekende dingen uit proberen, ook eet hij met smaak een boterham met pindakaas en hagelslag. Benieuwd wat voor recepten er in dit boek staan en wat hij ervan zou maken!

Anita Dijk -

Niet voor mijzelf wat ik lust het niet, maar voor mijn zoon, die elke dag pindakaas met hagelslag op zijn brood doet!

Groetjes, Anita

r.theunissen -

De pindakaas hoort bij Nederland net als tulpen en klompen.Heerlijk smeuïg tot op de bodem.
Deze keukenprinses wordt blij met dit boek.

helene -

wanna test it all……. !

zo nieuwschierig naar de recepten.

Suzan -

Pindakaas is gewoon heerlijk. Ik ben een echte pindakaas liefhebber, alleen blijft het bij mij vaak bij een boterham met pindakaas of een lekkere pindasaus. Dit boek bewijst maar weer dat er nog zoveel meer mogelijk is met pindakaasboek. Wat lijkt me dit geweldig om dit te ontdekken en uit te proberen.

Marijke -

Ik probeer graag aparte en originele recepten dus ik ben heel benieuwd naar dit boek! Hopelijk win ik het!

Marleen van Beek -

Ons hele gezin is gek op pindakaas. De potten vliegen erdoor. Mijn partner heeft het liefst een gewone boterham met pindakaas. Mijn zoontje Tim eet het liefst pindakaas met hagelslag. De jongste Lars steekt het liefst gewoon zijn vinder in de pot en ik combineer het graag met aardbeienjam. Leuk om met dit boek op nieuwe ideeën te komen. Ben benieuwd!

maaike -

Zelf ben ik niet zo’n pindakaas fan (behalve pindakaas met banaan op brood, jammie!), maar mijn dochters des te meer! Het lijkt mij erg leuk om een ‘pindakaas’ maaltijd te maken voor de verjaardag van mijn jongste!

Thamar -

Steeds meer recepten aan het maken met pindakaas, bv. M&M-peanutbutter balls, niet te versmaden!

Brigitte -

Pindakaas?…. Ik vind het gewoon lekker!!!
Ja, sinds Petje Pitamientje op tv was met deze oh zo schattige reclame, ben ik al verslaafd aan het eten van een boterham met pindakaas. Ik sla geen dag over!…mmmmmmmm

Matanga -

Ik heb al zin om eens te experimenteren met mijn geliefde pindakaas!

Wilma -

Ik ben dol op Pindakaas. Meestal gaat die op mijn boterham of pannenkoek.
Ben reuze benieuwd wat lekkers ik er nog meer mee kan klaarmaken.

Anneliese de Waal -

Ik hou erg van Pindakaas, ik heb het vaak op brood en maak er pindasaus van.
Lijk me een heerlijk boek, zou het boek graag willen gebruiken in de keuken.

Groetjes van,
Anneliese

Sylvia -

ik laat me graag verrassen door de recepten uit dit kookboek. Het lijkt me heerlijk om ook met pindakaas te koken.

Adelaide -

Lijkt me heerlijk om dingen klaar te maken waar ik mijn megapindakaasfan Oom mee kan verrassen. En zelf ben ik ook erg gek op pindakaas dus dat gaat helemaal goed komen.

Marja -

Ik hoop op recepten waarmee ik mijn man pindakaas ook kan laten waarderen

Charlotte -

Mijn vriend is gek op pindakaas met rozijnen. En ik heb het geprobeerd, is best ok. Zelf vind ik het met banaan heerlijk & mijn moeder vindt het met komkommer ontzettend lekker. Ben reuze benieuwd wat je nog meer met een pot pindakaas kan doen dan alleen op een boterham smeren!! Dus, count me in girls 😀

Mar -

Ik maak al verschillende gerechten met nutella. Superleuk als ik dat ook met pindakaas kan doen.

Renée -

Er staan hier 2 grote potten met pindakaas en nutella die regelmatig aangevuld moeten worden. Zo benieuwd naar de recepten!

Jolanda -

Oh, wat leuk. Een kookboek met allemaal pindakaasgerechten. Ik loot graag mee.

Paula -

Ons hele gezin eet graag pindakaas op de bammetjes. Andere pindakaas gerechten zullen daarom vast in de smaak vallen.

Jeanne -

Mijn vriend is dol op pindakaas. Ik sta soms met verbazing te kijken dat iedere boterham er mee besmeerd wordt. Zou leuk zijn als ik hem kan verrassen met andere pindakaasgerechten.

Margo -

Als kind was ik niet zo dol op pindakaas, want ik kan me herinneren dat ik het toen ‘droog’ vond. Nu eet ik het wel graag en wil graag zien welke mogelijkheden er nog meer zijn om het te eten.

Bea -

Ik doe bijna dagelijks pindakaas op mijn boterham, maar ben wel erg benieuwd wat ik er nog meer mee kan doen.

Dina Neutel -

Wat gaaf. Ik ben verslaafd aan pindakaas!!!
Vanmiddag nog 2 boterhammen pindakaas met banaan op. HEERLIJK

Dikkiedik -

Pindakaas! Al zo lang als ik me kan herinneren bestaat mijn ontbijt uit een boterham met pindakaas. Ik word binnenkort 60, dankzij dit ontbijt kan ik de 100 wel halen!

Mo -

Ik ben woonachtig in Swiss, en er is maar één ding dat ik telkens weer op mijn nederlandse lijstje schrijf als mijn ouders mij bezoeken, of wanneer ik in NL ben: PINDAKAAAAAS, PEANUTBUTTER, ERDNUSSBUTTER! want wat is sate-saus zonder pindakaas, wat is mijn bruine boterham zonder pindakaas, wat zijn mijn choco cookies zonder pindakaas, en vooral….. geen pindakaastaart meer, zonder pindakaas. Dat boek heeft vast nog meer redenen waarom ik nog meer potte moet inslaan, en de grenswachters wéér opnieuw moet uitleggen dat ik écht geen winkel ga beginnen, dat wat achter in mijn auto opgeslagen is, enkel mijn persoonlijker voorraad is… 😉

Renate -

Hier zijn de potten pindakaas niet aan te slepen. Zo gek zijn wij op pindakaas. Ben benieuwd naar de recepten.

Leonie -

De 1 kilo pindakaaspotten zijn hier niet aan te slepen, ben inderdaad dan heel benieuwd hoeveel meer ik er nog in huis moet halen als ik behalve de boterham nog meer kan versieren met pindakaas.

Jopie B -

Ik weet dat je van pindakaas heerlijke instant sate saus kan maken, maar ben benieuwd welke recepten er nog meer mee te maken zijn!

Gemma -

OK. Pindakaas op brood heerlijk. Maar dit kookboek zal mij echt moeten overtuigen dat je er ook lekker mee kan koken….

Kirsten -

Ik ben gek op pindakaas, sinds kort eet ik altijd de variant met alleen 100% pinda’s, zonder suiker. Behalve heel lekker, kan het nog gezond zijn ook dus!

Joke Passchier -

Omdat ik hier mijn zoon zo gelukkig mee zal maken! Hij leeft op pindakaas 🙂 en daar kunnen we dan mooi wat mee variëren!

Linda K. -

Gewoon lekker!

Mirthe W -

Mijn vriend is DOL op pindakaas, onze voorraadkast staat vol met potten. Hij smeert het overal op en sinds we samenwonen neem ik deze gewoonte van hem langzaam over…. Dit boek zou ons helpen om nóg meer leuke en lekkere manieren te vinden om pindakaas te eten, en wie wil dat nou niet?!

Ans Stier -

ik loot graag mee. Ben verzot op pindakaas

janneke -

lijkt mij een mooi boek, ik hou van pindakaas en lijkt me geweldig om recepten te gaan proberen

Nicole -

Als juf heb ik in de klas een pot pindakaas staan om kinderen die hun brood zijn vergeten blij te maken met een lekkere en verantwoord belegde boterham. In de vriezer van school ligt altijd een brood. Zelf wil ik kijken wat nog meer kan en mogelijk met de kids in de klas koken. Zoveel kinderen plezier van de prijs

Lies -

Klinkt awesome! Ik doe graag mee!

anica aarts -

Lijkt me een erg apart en leuk boek

Michael noo -

Doe heel graag mee omdat ik een dochter heb die verslaafd is aan pindakaas

Hanneke -

Ik eet iedere morgen een boterham met pindakaas. Ik ben erg benieuwd wat er allemaal beschreven staat in dat boek over mn geliefde smeerseltje 😉

Floor -

Zou fijn zijn om heerlijke zelfgemaakte pindakaas recepten te hebben, dat wordt smullen!

Els Black-Stoker -

Ik lustte nooit pindakaas en toen kwam er een moment dat ik verslaafd was aan pindakaas. Bleek zwanger te zijn van mijn oudste zoon en sindsdien kan ik er niet meer afblijven heerlijk

Nancy van Heck -

Zodat ik mijn vriend met een heerlijke pindakaas recept kan verassen.

Mirjam Hellingman -

Mijn zusje was als tiener aan het experimenteren met haar kookkunsten. Dit werd pasta met pindakaas en banaan…. Oeps, ik heb netjes mijn bordje leeggegeten. Ik ben erg benieuwd of het nog origineler kan.

anja -

voor mijn vader hij is van de pindakaas en ik van de chocolade pasta

Anita te Gussinklo -

Ik ben dol op pindakaas, maar verder dan op mijn (liefst witte) boterham smeren kom ik niet echt.
Het lijkt me leuk om te zien waarbij je het nog meer kan eten.

barbara -

ongelooflijk, maar ik heb nog NOOIT pindakaas geproefd

de naam houdt mij tegen, maar is waarschijnlijk wel lekker

met zo’n boek zou ik wel inspiratie kunnen opdoen

Marjolein Groenen -

Ik ben dol op pindakaas en erg benieuwd naar het boek dus zou het leuk vinden als ik een exemplaar zou winnen.

van erum maria louisa -

leuk voor de kleinkinderen te kokerellen

Lieselotte -

iiiitsssss peanutbutterjellytime peanutbutterjellytime ! Heel benieuwd naar die pindakaaskookboek!
Liefs van 2 pindakaasverslaafden

Pieta -

Mijn man is een pindakaasgek, daarom zou ik dit boek graag winnen.
Hij verzameld recepten met pindakaas,ik noem hem af en toe “een lopende pindakaaspot”.

Liesbeth -

Pindakaas is gewoon mijn leven. Ik eet het op mijn brood, appels, banaan en roer het door mijn yoghurt. Ik kan niet wachten om echt recepten met pindakaas te gaan maken, yummie!!

Vivian -

Jeetje… geen dag zonder pindakaas hier! We kunnen niet zonder hoor.
Daarnaast maken we al satesaus en gehaktballetjes met pindakaas.
Heel benieuwd wat er verder nog meer kan met ons favoriete produkt!

Christin@ -

Pindakaas !
Wie is er niet groot mee geworden ?

Nelly -

Een pindagkaasburger lijkt me heel bijzonder…..

Nicole -

Heel benieuwd hoe je met pindakaas kan koken! Ik doe graag mee

Ineke -

ik heb er nooit aan gedacht om met pindakaas te koken, dus ik ben heel benieuwd naar dit pindakaaskookboek

NP -

Dol zijn wij op pindakaas, iedere week gaat er een pot uit. Ik gebruik het ook om vlees een lekkere smaak te geven. Ben ook razend benieuwd naar dit boek !

Maaike -

Ik doe graag mee aan de winactie! Ben zelf gek op pindakaas, maar al mijn kinderen hebben er een hekel aan.. Hoop dat ze door dit boek het een keer willen proberen en inzien dat het gewoon super lekker is!

Marjan -

Ik hou van pindakaas op mijn boterham, vroeger deden we er ook nog suiker op. Heerlijk. Ik maak er ook vaak satesaus mee voor bij kip en groenten. Tosti met banaan en pindakaas ga ik zeker eens proberen. Ik ben zeer benieuwd wat je er nog meer mee kan doen

sandy -

tijdens mijn zwangerschap van mijn jongste spruit ( inmiddels 4 ) dwong mijn lichaam mij 6 boterhammen per dag met pindakaas te eten. wat een krachtvoer. vanaf 6 maanden kreeg mijn kleintje vanalles gepresenteerd op cracotjes en rijstewafels, maar hij likte enkel de pindakaas er af. Als ik hem nu zie, weet ik dat hij de essentiele voedingsstoffen nodig had en heeft. hij is enorm groot en sterk voor zijn leeftijd. Pindas zijn gewoon krachtpatservoer 🙂

Annemiek -

Gek op pindakaas en zeer benieuwd naar het boek. Vooral de pindakaasburgers! Tot nu is de pindakaas banaan tosti favoriet maar ik probeer graag iets nieuws

maris -

mn dochtertje van 1,5 krijgt sochtends altijd eerst een cracotte met pindakaas…. als zoethoudertje om vervolgens haar brood rustig te smeren 🙂

Elke -

Heerlijke start van de dag, beschuitje met pindakaas! Iets wat zelfs mijn dochter super lekker vind…
Mijn man pakt altijd een witte boterham en suiker erop, zonde van de pindakaas vind ik 😉

Brit Weijers -

Omdat pindakaas niet meer weg te denken is in ons gezin, maar dat wij waarschijnlijk nog niet alle mogelijkheden hebben ontdekt wat er allemaal mogelijk is met pindakaas dan alleen op een .boterham smeren, graag dus

Jan -

Ik laat me graag verrassen door wat dit top product waar vrijwel iedereen mee opgegroeid is nog meer te bieden heeft.

Romy -

Hopelijk wordt dit voor mij geen ‘helaas pindakaas’. Ik ben namelijk dol op dit oranje spul! Daarom zou ik het boek maar al te graag winnen om mijn liefde voor pindakaas nog verder aan te wakkeren.

Z. Kumru -

Dol op pindakaas… Dus doe graag mee

jacqueline -

Ben dol op pinda kaas en heel erg benieuwd naar dit boek en kan zien wat je er allemaal mee kan.

Anna Wienen -

I love pindakaas…! Zou er graag mee leren koken…!

Nina Mol -

Ik ben dol op pindakaas: verwerk het regelmatig in mijn “snickers” muffins. Ik ben dol op koken, bakken en eten.

Jantine van Staveren -

Omdat ik een serieuze pindakaasverslaving heb, leoel het gerust met een lepel (of vinger) uit de pot. Maar hoe fijn zou het zijn als ik langer van mijn pot pindakaas kan genieten door er lekkere recepten mee te maken?

Tamara M -

Alles van pindakaas vind ik lekker. Smeuïg, american style, met nootjes, op brood met suiker eroverheen, of met chocoladehagel er overheen. Hoe ik het op brood doe, het is altijd een feest. Daarnaast is pindakaas ook niet weg te denken bij het koken.

Nicolle -

Haha, wat een ontzettend leuke reacties. er zijn nog meer pindakaasmonsters zo te zien :D. Al als klein kindje werd ik het pindavrouwtje genoemd. Toch alweer bijna zo’n 50 jaar gelden. Nog steeds is Pindakaas een van mijn favorieten om lekker op te smikkelen. Ik eet het nog iedere dag. Meestal gewoon op een boterhammetje. Maar wat zou het leuk zijn om mijn pindakaasverslaving eens op een andere manier te kunnen onderhouden. Wat zouden er toch voor heerlijke recepten in het pindakaasboek staan? Ik kan mijn nieuwsgierigheid bijna niet bedwingen. Misschien een pindakaasmuffin of een lekkere pindasaus? Het kan echt alleen maar heerlijk zijn met zo’n goddelijk ingredient. Ik zou echt alle recepten maken. Dat lijkt me een erg leuk projectje. Ik begin er spontaan van te watertanden. Heerlijk!

neeltje -

ben al ruim 50 jaar een grote liefhebber van pindakaas, dat gaat nooit meer over….

Xaviera Jamie Jansen -

Eens wat anders dan een witte boterham met Pindakaas. Ik laat me graag verrassen hoor! Wat een leuk idee om met allerlei recepten etc. een boek uit te geven! Ik laat me graag verrassen! ????

rita -

vers wit boterhammetje, roomboter en een pindakaas! zo simpel, zo lekker! Lijkt mij wel leuk om allerlei andere recepten met pindakaas te proberen……

inge groenen -

Met dit geweldige Pindakaasboek
hoef ik niet meer naar lekkere gerechten voor mijn ‘lievelingsingrediënt’ op zoek.
Hiermee word ik echt in het zonnetje gezet
en beleef ik veel kook- en smulpret!

Sandra -

Dat zou leuk zijn voor mijn jongste broer. Die was al kind al zo dol op pindakaas, dat mijn moeder hem gewoon een pot gaf met een lepeltje erbij. Brood onder zijn pindakaas vond hij maar zonde. Tegenwoordig is hij wat wijzer en weet hij vast wel raad met pindakaasrecepten.

SophiaG -

Pindakaas wordt bij ons zeker gegeten. Mijn man eet het liefst zijn brood met pindakaas, aardbeienjam en suiker. Ik vind dit zelf een rare combinatie. Ik zou het heel leuk vinden om gerechten te maken waarin pindakaas een hoofdrol speelt.

Ine -

Pindakaas, oohh, pindakaas, van alle broodbeleg ben jij de baas, daarom ,nu een vraag, dan hoef ik niet te wachten op Sinterklaas zijn bezoek, met mijn verzoek om het pindakaaskookboek.

Jo's Daughter -

Pindakaas oh die heerlijke pindakaas.
Ik kan mijn trek naar jou bijna niet de baas.
Ik eet je op, op brood en op beschuit.
Met twee sandwiches per dag houd ik het echt niet uit.
Een lepeltje zo en met koekjes, die staan ook op mijn lijst.
Als sausje bij een portie friet of over de rijst…

Maar ik wil zo ontzettend veel meer met pindakaas!
Dus hoop ik met dit korte rijmpje als lokaas.
Jullie te kunnen overtuigen dat ik de prijs moet winnen.
Kan namelijk een goeie reden verzinnen :
Ben single, maar als iets dat veranderen kan.
Is het keukenprinses spelen, ben je zo aan de man 😉

En ik zit ook nu zielig alleen thuis met een ingetapete voet.
Die me belemmert als ik naar buiten op date moet 🙁
Heb dus extra veel tijd om in de keuken “te duiken”.
En met nieuwe Pinda recepten is genieten van verre te ruiken!
Ik wil zo graag worden, tot over m’n oren verliefd.
Pindakaas, kom pindakaas-boek oh kom alsjeblieft!!

Oma Will -

Vroeger als kind smulde ik al van pindakaas en nu willen mijn kleinkinderen dat altijd op het brood.
Ik smul nog steeds van dit broodbeleg.
Als ik ’s nachts wakker word van de honger, sluip ik naar beneden en smeer me een dubbele boterham met halvarine en een dikke laag pindakaas. In bed ga ik daar dan van genieten.
Ik kan het niet laten.
Ben heel erg benieuwd naar dit boek, die mij misschien op leuke ideeën brengt, wat ik zoal met pindakaas kan doen.

wendy -

pindakaas..wie is er niet groot mee geworden..dus ja ik wil er ook oud mee worden maar dan op een ander manier..dus laat dat recepten boek maar komen

Els -

Dol op regelmatig pindakaas op brood. Nooit geweten dat je pindakaas blijkbaar ook kunt gebruiken bij recepten.
Ben zeer benieuwd daarnaar want ik ben allerlei recepten aan het uitproberen en het zou leuk en wellicht lekker zijn om er ook pindakaas voor te gebruiken.

Will -

Wat leuk om dat boek te winnen! Toen mijn zus in Afrika woonde moest ik iedereen die toevallig in haar buurt kwam pindakaas meegeven omdat zij dat het allermeeste miste uit Nederland!Dit boek past bij haar -zoals pindakaas bij haar past!

cbdkl -

Ik walg van pindakaas en noem het gekscherend zelfmoordpasta, maar heb een zoon en man die er dol op zijn. Met dit boek ga ik het misschien ook eten, tenslotte lust ik wel satesaus en pindasoep.

Laura -

Omdat een smeuïg laagje pindakaas op de boterham nooit gaat vervelen!

Nicole jaegers -

Mmmhhmmmm,, laat mij graag verrassen met recepten met pindakaas ???????????? genieten van pindakaas

Coralien de Haan -

Een kookboek met alleen maar recepten met pindakaas?! Volgens mij ben ik zojuist in de hemel beland :-0 Waarom bestond dit nog niet?!?! Eigenlijk vind ik koken en bakken met pindakaas nog veel lekkerder dan gewoon een boterham met pindakaas. Ik beloof jullie; als ik dit kookboek win, ga ik álle recepten uit het boek maken!!

Ineke -

Ha, ik was al van plan om eens te googelen op recepten met pindakaas, maar het lijkt mij handiger om gewoon een boek van de plank te sjorren, en snel een recept te vinden wanneer mijn pet er naar staat.

Nina -

Ooh je kan me echt wakker maken voor een verse witte boterham met pindakaas!

jake -

Omdat ik al jaren roep dat het het gezondste beleg voor op je broodje is en nu de laatste jaren men daar pas van overtuigd is …lijkt mij leuk om het ook op andere manieren te gebruiken!!

pien -

omdat mijn vader vroeger al zei als je blut was…je kan een week leven op een bruin brood en een pot pindakaas!!

Marian Zw -

Mijn oudste dochter heeft een vriend, die leeft zo wat op pindakaas. Binnenkort is hij jarig. Ik zou het geweldig vinden hem door dit boek een echte pindakaas party te kunnen serveren!

Loes -

Hier zijn ook veel pindakaas liefhebbers!

Susanne -

Ik ben dol op pindakaas en nu het zelfs als ijs smaak er is, smokkel in het graag mee de bios in en Reese’s peanut buttercup zijn ook heerlijk. Maar broodje banaan met pindakaas is ook favoriet en als ik vroeg moet werken neem ik mijn favoriete smoothie waar ook pindakaas in gaat.

Nency -

Hier is de een er dol op en de ander weet niet hoe snel hij de deksel weer op de pot moet doen mocht die er even af zijn

jacqueline de Waal -

Lijkt me een inspirerend pindakaas boek!
Doe graag mee.

Nadine -

Verslaafd aan pindakaas… Het bestaat! Tegenwoordig ben ik vaste klant bij De Pindakaaswinkel. Ik word daarom ook heel blij bij het zien van Het Pindakaasboek. Heeel benieuwd naar de recepten in dit boek!!

Hermie van Ass -

Meten paar dochters die zelfs pindakaasmilkshakes lekker vinden moet je dit boek toch zeker in huis hebben!

Nici -

Echt helemaal verzot op bijzondere kookboeken!!
Enorm op pindakaas. Dus een ideale combi!!

Dieteke -

Hier ben ik nou vreselijk benieuwd naar: hoe kun je een boek volmaken met pindakaasrecepten?

Judith -

Mijn man is dol op pindakaas, dus ik zou hem graag verwennen met allemaal andere gerechten waarin pindakaas is verwerkt.

Nelly -

Hollands trots

Anita H. -

Ik heb nog nooit eten bereid met pindakaas; zelfs satesaus heb ik nog nooit gemaakt. Maar ik zou het wel willen. Met zo’n kookboek erbij wordt het wel makkelijk gemaakt. Pindakaasijs lijkt me heel interessant, ik denk dat ik daar mee begin als ik win. Pindakaas is trouwens ook heel geschikt als dip bij zoete aardappelen (rauw).

Sandy van der Kolk -

Ik ben altijd dol op pindakaas geweest en die liefde heb ik overgebracht naar mijn kinderen die er nu ook gek op zijn. Dus ik ben enorm nieuwsgierig naar dit boek zodat ik samen met de kids lekker kan kokkerellen met onze favoriete ingrediënt. 🙂

Marjan -

Ik ben heel erg nieuwsgierig naar het Pindakaasboek !! 47 jaar jong en dol en trots op dit heerlijke Hollandse produkt…
Dus zou er heel erg blij mee zijn 🙂

Anna -

Als kind lustte ik geen pindakaas. Nu ik 30 ben heb ik het eens geproefd en vind ik het heerlijk jammer dat ik all die jaren gemist heb…. Benieuwd naar het boek,want nu dol op pindakaas!

Reageer ook