fb
Damespraatjes Damespraatjes

Het nieuwe sparen: Pinsparen

Het nieuwe rijden kennen we al, het nieuwe sparen nog niet: Pinsparen. Zeker voor dames die graag shoppen en geld uitgeven een heerlijke manier om toch wat achter de hand te hebben.

Net zo makkelijk sparen als pinnen

Met pinsparen spaar je terwijl je pint. Je spaart dus wanneer je boodschappen doet, maar ook als je lekker shopt of gezellig met vrienden uit eten bent. Pinsparen is ideaal voor iedereen die geen moeite heeft om geld uit te geven, maar het wel lastig vindt om af en toe wat geld opzij te zetten om te sparen. Met pinsparen stort je iedere keer als je pint, automatisch een extra bedrag op je spaarrekening. Spaar 1, 5 of 10%  bij de bakker, de supermarkt, de bioscoop en bij de geldautomaat bijvoorbeeld. Ook als die niet van ABN AMRO is. En hoeveel je spaart, bepaal je zelf. Je hoeft niet bang te zijn dat je door pinsparen rood komt te staan. Je spaart alleen als je saldo het toelaat. Bovendien kan je aangeven hoeveel je maximaal per dag wilt sparen. Zo voorkom je dat je te veel spaart als je heel vaak of een hoog bedrag moet pinnen.

Een extraatje voor jezelf

Met pinsparen spaar je ongemerkt een heel aardig bedrag bij elkaar. Een extraatje dat altijd handig is om achter de hand te hebben of waarvan je gewoon hele leuke dingen kunt doen. Ontdek pinsparen zelf. Ga naar http://bit.ly/ABNAmroPinsparen voor meer informatie en activeer pinsparen meteen.

Advertorial ABN Amro Pinsparen.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook