fb
Damespraatjes Damespraatjes

Het loont om hard to get te spelen. Maar hoe doe je dat?

Het is wetenschappelijk vastgesteld dat het loont om “hard to get” te spelen. Als een vrouw niet kan inschatten of een man iets voor haar voelt dan voelt ze zich het meest aangetrokken tot een man. Door de onduidelijkheid die er is gaan vrouwen meer over een man nadenken en krijgen ze eerder interesse in hem. Als je iemand verliefd op je wilt laten worden zou je hier dus gebruik van kunnen maken? Maar hoe speel je eigenlijk hard to get? En kun je het wel maken om dat te doen? Moet je misschien meer bij jezelf blijven?

3 Tips om hard te get te spelen

1. Hard to get spelen betekent niet onbeschoft doen. Vind je een man aantrekkelijk en leuk en zou je wel contact met hem willen hebben? Investeer dan eerst in een goed gesprek zodat jullie elkaar leren kennen en hij je leuk of aantrekkelijk gaat vinden. Houd wel wat afstand, maar ga niet onbeschoft doen. Als je je meteen als een ijskoningin gaat gedragen denkt hij dat je hem niet ziet zitten en is hij snel verdwenen, want dan denkt hij dat jij “impossible to get” bent.

2. Laat hem over je nadenken en naar je verlangen. Op de site Mannengeheim van Tim Veninga lazen we de misschien iets te clichématige stelling dat mannen jagers zijn en daar veel voldoening uithalen. Hij zou het jagen gaan missen als hij je iets te snel kan veroveren. Hoe meer hij aan je denkt en moeite voor je moet doen, hoe aantrekkelijker hij je gaat vinden.

3. Stuur niet te vaak en te snel berichtjes. Doordat hij niet begrijpt waarom je hem niet snel een berichtje terugstuurt gaat hij veel aan je denken en je mogelijk nog aantrekkelijker vinden. Je schudt als het ware de jager in hem wakker. Dus niet te snel en te vaak appen dames. Er mag af en toe wel eens een dag voorbij gaan zonder hem een berichtje te sturen. Hij zal naar je smachten!

Bovenstaande tips zijn een paar van de tips die Tim Veninga geeft op zijn website Mannengeheim. In onderstaande video geeft Tim instructie over hoe je “hard to get” kunt spelen.

Moet je het wel doen?

Zelf houd ik er niet zo van om spelletjes te spelen. Graag ben ik open in mijn relatie en laat ik mensen weten wat ik van ze denk en wat ik voor ze voel. Hoe is dat voor jullie? Spelen jullie het spel wel of zijn jullie altijd open over je werkelijke bedoelingen? We zijn heel benieuwd en zouden het fijn vinden als jullie dit met ons delen. Dat kan via de comments onder dit artikel.

Reageer ook