fb
Damespraatjes Damespraatjes

Het is een wonder: Dierenarts redt bevroren kat die urenlang bij -12 graden buiten lag

Voor veel mensen maakt hun huisdier echt onderdeel van het gezin uit. Het is voor de meeste mensen dan ook vreselijk wanneer ze zien dat het niet goed gaat met hun trouwe diertje. Dit overkwam ook de baasjes van Fluffy, die hun kat een tijd kwijt waren en erachter kwamen dat het dier buiten in de sneeuw lag. 

Helemaal bevroren

Ze brachten Fluffy bevroren naar de Animal Clinic of Kalispell (in Montana, de Verenigde Staten). De kat kon op dat moment niet meer bewegen en reageerde nergens op. Ook was de temperatuur van het dier zo laag, dat de thermometer van de dierenarts haar temperatuur niet kon vaststellen. Als ik de foto van de arme Fluffy zie, breekt mijn hart. Wat zielig…

Negen levens

Maar, we moeten niet vergeten dat een kat negen levens heeft! De dierenarts is met haar aan de slag gegaan en wonder boven wonder heeft Fluffy het overleefd. Wat mij misschien nog wel het meest verbaast, is dat ze er niks aan overgehouden heeft. Fluffy is dus weer helemaal de oude!

Praat mee

Schrok jij ook zo toen je de eerste foto van Fluffy zag? En het is toch indrukwekkend dat het diertje hier zonder kleerscheuren vanaf is gekomen? Praat gezellig met ons mee in de comments onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook