fb
Damespraatjes Damespraatjes

Het grootste beautyadvies van Leco is verrassend simpel én goedkoop

Oh, wat vind ik het toch een leuke man: top-visagist Leco van Zadelhoff. Hij is niet alleen geweldig met haar en make-up, maar het is ook nog eens een heel prettig mens. We zijn dan ook altijd dol op zijn tips! En onlangs deelde hij een wel heel goede tip in een interview met Lindanieuws. 

Gouden tip

“Negen van de tien keer krijg je allemaal verantwoorde tips: gezond leven, lekker slapen, enzovoort. Maar wat écht zorgt voor een twinkeling, is genieten. Leuke dingen doen, eten, drinken, lullen over het leven, blij zijn met waar je mee bezig bent. Uitstraling zit niet in een potje, het zit in je. Ik kan op de mooiste mensen make-up smeren tot ik een ons weeg, maar er gebeurt niks als ze niet gelukkig zijn. Ik heb het vaak genoeg ervaren. Maar over het algemeen ben ik heel blij dat ik me kan omringen met de leukste mensen van Nederland, die genieten van het leven.” vertelt Leco tegen Lindanieuws.

Dit moet toch wel lukken

Nou, ik moet zeggen dat ik blij verrast ben! Geen dure potten crème, luxe make-up merken of exotische beautybehandelingen dus, maar gewoon ouderwets gelukkig zijn. Wij vinden het een prachtige boodschap en gaan hem zeker onthouden. Enne… vanavond maar eens heel uitgebreid koken met een mega goed glas (of flesje) wijn erbij. De daad bij het woord voegen noemen ze dat.

Ben jij het met Leco eens? Zie jij er ook beter uit als je lekkerder in je vel zit? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

Wil je het hele interview met Leco lezen? Dat doe je op Lindanieuws

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook