fb
Damespraatjes Damespraatjes

Het Frankrijk Huis; jouw Frankrijk begint hier

Het Frankrijk Huis biedt lifestyle vakanties in Frankrijk, onderverdeeld in een zomer, winter en Parijs aanbod. Centraal staat het feelgood gevoel en dat begint wat hun betreft bij een goede basis. Ze selecteren die vakantieadressen die zich onderscheiden en bijdragen aan een heerlijke vakantiebeleving. Stuk voor stuk persoonlijk bezocht en geselecteerd op uitstraling, charme, design  en comfort. 

 ZOMER 

Natuur en buitenleven, ontspanning en ontdekking, vrijheid en comfort zijn de trefwoorden voor het zomeraanbod.  Het thema 2012 is Terug naar zee, met een divers aanbod van villa’s, kleinschalige hotelletjes, comfortabele huizen en leuke appartementen langs de Franse kusten en Corsica.  

 

 WINTER 

Het winteraanbod is samengesteld met de gedachte: de ideale weeromstandigheden kun je niet bestellen, het ideale vakantieadres wel!  Daarom is vooral gekeken naar comfort, sfeer, ligging en kwaliteit van de chalets, appartementen en hotels. Goed voor 100% genieten, weer of geen weer!

 

PARIJS 

En in Parijs aandacht voor hotels met een eigen gezicht. Een fijne uitstraling,  een charmant of trendy interieur, een centrale ligging en een gastvrij onthaal zijn de sleutelwoorden waarop elk adres is geselecteerd.

Het gehele aanbod wordt gepresenteerd op www.frankrijkhuis.nl. Er is ook een inspiratie magazine, te bestellen via [email protected] of telefonisch op +31 (0)23-551 22 91.

 

 

 

Reageer ook