fb
Damespraatjes Damespraatjes

Herinneren helpt bij verwerken verlies

uitvaartwinkel_kussen.jpgNa een overlijden is de herinnering die achterblijft heel belangrijk. ‘Herinneren’ helpt bij het verwerken van een verlies. Op Uitvaartwinkel.nl kun je allerlei producten vinden om de herinnering aan een dierbare tastbaar te maken.

Tijdens de uitvaart
Maar er zijn ook producten en diensten te verkrijgen die tijdens een uitvaart gebruikt kunnen worden.
Misschien wil je de uitvaart omlijsten met live muziek door een zanger of trompettist, er is van alles mogelijk. Je bestelt het gemakkelijk in de online uitvaartwinkel. Wil je de uitvaart laten vastleggen door een fotograaf, dan vind je in onze webwinkel ook verschillende specialisten op dit gebied.

Van sieraad tot urn
In de winkel vind je ‘kleinere’ herinneringsproducten, zoals een waxinelichthouder of een gedenksieraad. Hier kun je een deel van de as van een dierbare in bewaren. Met een Smartlap, een kussen voorzien van een fotocollage, geef je iemand letterlijk en figuurlijk een troostknuffel.

Maar er zijn ook andere producten.  Op www.uitvaartwinkel.nl vind je een grote collectie urnen. Wil je een urn van keramiek, metaal of juist van hout? Een ronde urn of een vierkante, of in de vorm van een beeld?  Klik gerust eens rond in de online uitvaartwinkel om alle mogelijkheden te zien. Heb je vragen? Dan kun je via de website contact met ons opnemen.

Kijk voor meer ideeën op www.uitvaartwinkel.nl en bestel gemakkelijk zelf het product dat past bij de herinnering aan jouw dierbare. 

uitvaartwinkel_ashanger.jpguitvaartwinkel_beeldje.jpg

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook