fb
Damespraatjes Damespraatjes

Help, mijn schoenen stinken! Hoe kom ik van de stank af?

Samen met een vriendin loop ik twee keer per week hard. Mega fanatiek zijn we niet, maar we gaan wel écht altijd. Weer of geen weer: wij rennen braaf ons rondje en kletsen ondertussen heerlijk over alles wat er in ons leven speelt. Dat rennen bij ‘weer of geen weer’ klinkt misschien heel normaal, maar het neemt zeker problemen met zich mee. Want heb jij ooit hardloopschoenen geroken die nat zijn geweest? Ik kan je vertellen: daar word je niet vrolijk van.

Nu het weer meer regent en wij dus ook vaker door een nat Vondelpark lopen, heb ik weer last van het stinkschoenen probleem. Zelfs wanneer je schoenen na het lopen helemaal zijn opgedroogd, blijft er een hele vieze lucht achter. Ik omschrijf dit geurtje altijd als de geur van kattenpis, maar ik weet dat er ook mensen zijn die het naar stinkkaas vinden ruiken. Hoe dank ook: je wil er vanaf!

Het in de wasmachine stoppen van je hardloopschoenen is geen goed idee. Ze kunnen er hun vorm door verliezen en zo voor vervelende blaren en blessures zorgen. Ik ging op zoek naar een andere manier en kwam uit bij de Anti-Geur Spray van XG2. Hier onze bevindingen!

XG2 anti geur 1

Waar kan je de Anti-Geur Spray van XG2 voor gebruiken?

De Anti-Geur spray kan je voor heel veel dingen gebruiken! Zo heb ik er mijn hardloopschoenen mee van hun geur verlost, maar kan je het ook gebruiken in de prullenbak, op het kussen van je huisdier of wanneer de slaapkamer van je puber nogal stinkt. Kortom: zo goed als overal waar je last hebt van nare geurtjes.

De spray is geschikt voor alle materialen en oppervlakten, behalve leer, suède en zijde. Daarnaast is het ook niet geschikt om het op mensen of dieren te spuiten (hoe lekker het ook ruikt 😉 )

XG2 anti geur 2

Hoe gebruik je het?

Het gebruik van de spray is makkelijk! Je draait de dop open, houdt de spray op 50 centimeter afstand en sprayt op de stankbron. Laat het product inwerken totdat het is opgedroogd. Ruik je daarna nog steeds iets vies? Herhaal dan nogmaals het proces.

Werkt het echt?

Ik heb de spray op mijn stinkende hardloopschoenen getest. Hoe ik dat deed zie je in de onderstaande video. Wat blijkt? De spray doet het écht super goed! Al met één behandeling roken mijn schoenen weer normaal. Wat fijn aan de Anti-Geur Spray van XG2 is, is dat hij de geur niet maskeert, maar hem daadwerkelijk verwijdert. Hierdoor blijft de geur weg en komt hij niet na een half uurtje weer ‘bovendrijven’.

Waar koop ik het en wat kost het?

De professionele schoonmaakproducten van XG2 zijn exclusief verkrijgbaar bij Jumbo en online. De Anti-Geur Spray kost € 3,29. Wist je trouwens dat ook hygiëne expert Rob Geus de producten van XG2 gebruikt? “Goede hygiëne is van groot belang bij horeca, ziekenhuizen, scholen én bij u thuis. De producten van XG2 werken optimaal, besparen tijd en leveren het beste resultaat. Daar wordt iedereen vrolijk van. Gebruik ook XG2 en merk het verschil” aldus Rob.

Ben jij al bekend met de producten van XG2? Zo ja, welke gebruik je al? We zijn heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook