fb
Damespraatjes Damespraatjes

Help, ik schrik mannen af! Hoe komt dat?

Iedereen om je heen heeft een fijne relatie, is misschien getrouwd en heeft misschien zelfs wel kinderen. Maar jij niet. Al jaren niet. Gek, vind je zelf. Je hebt je leven prima op orde, je staat écht open voor een relatie en weet goed wat je wilt. Waar gaat het mis? Waar het precies misgaat weten we niet, maar we horen van veel vrouwen dat ze het gevoel hebben mannen af te schrikken. In de eerste instantie lijkt het een goede match, maar al snel geeft hij niet meer thuis. Hoe komt dat nou toch?

Wat zijn de drie meestvoorkomende oorzaken voor het afschrikken van mannen?

1. Je bent te behoeftig of juist te zelfstandig.

2.  Je toont geen romantische interesse.

3. Je bent te negatief.

Uitgebreide uitleg bij deze punten

Oké, we kunnen ons voorstellen dat dit nogal ongenuanceerd en abstract klinkt. Wil je weten hoe het precies zit? Bekijk dan deze video waarin datingcoach Tim Veninga uitlegt hoe het precies zit. Wij zijn al langer groot fan van zijn video’s en adviezen. Kijk je mee?

Hoe denk jij hierover?

Heb je het gevoel dat je hier wat aan hebt, of herken je jezelf hier totaal niet in? Het is natuurlijk niet makkelijk om kritisch naar jezelf te kijken, het is veel makkelijker om alle mannen de schuld te geven. Maar, wanneer je op een dag een serieuze relatie wilt, is het belangrijk om tóch kritisch naar jezelf te worden. Hopelijk heb je hier wat aan. Wij wensen je in ieder geval al het geluk!

We vinden het altijd erg leuk als je je mening bij ons achterlaat. Dit kan je doen door in de comments onder dit artikel een reactie te schrijven. Oh, en ook als je een vraag hebt horen we het graag. Deze kan je ook sturen naar [email protected].  

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook