fb
Damespraatjes Damespraatjes

Helga (45 jaar) wil graag één keer met een andere man naar bed. Dit zijn haar opties!

Ze was pas veertien toen Helga verkering kreeg met de twee jaar oudere Walter. Nog steeds is hun relatie heel goed.  Ook al hebben ze meerdere keren seks per maand, toch begint Helga zich steeds vaker af te vragen hoe het is om ook eens met een andere mannen te kussen of naar bed te gaan. Ze wil één keer toegeven aan dit verlangen en denkt nu na met wie ze dat ene slippertje wil beleven. Zelf heeft ze een aantal mogelijkheden op een rij gezet.

1. Haar beste vriend Marco. Marco behoort tot dezelfde vriendengroep nog vanuit hun middelbare schooltijd. Het is niet echt een geheim dat hij gevoelens heeft voor Helga. Marco zou er alles voor over hebben om een nacht met Helga door te brengen, maar wordt alles niet heel gecompliceerd na die nacht? En geeft ze hem geen hoop op een relatie?

2. Een collega. Regelmatig heeft Helga congressen van haar werk waarbij ze in een hotel blijft slapen. Zowel in Nederland als in het buitenland. ’s Avonds in de hotelbar is het altijd heel gezellig en al meerder keren heeft ze het verzoek gekregen van Rick, een collega van een andere vestiging, om mee naar zijn kamer te gaan. Wat als ze hier aan toegeeft en haar andere collega’s er achter komen?

3. Een gigolo. Mogelijk is dit de meest anonieme manier om een keer seks te hebben. Geen gevoelens, alleen maar seks. Voordat Helga seks met iemand heeft wil ze wel een klik hebben, wat nu als die klik er helemaal niet is?

4. Afwachten wat er op haar pad komt. Iedere laatste vrijdag van de maand gaat ze met haar vriendinnen uit in Haarlem. Vaak gaan ze naar de Jopenkerk en ze merkt dat er regelmatig met haar wordt geflirt, ook door jongere mannen. Ze begint jongere mannen ook steeds leuker en aantrekkelijker te vinden. Zal ze op een avond gewoon een keer met zo’n man mee naar huis gaan? Maar wat zullen haar vriendinnen hier van denken? En wat vindt zo’n jongere man van haar niet meer zo heel jonge lichaam?

5. Niet toegeven aan het gevoel. Al 31 jaar kan Helga vertellen dat Walter dé man is van haar leven en dat ze nog nooit met iemand anders het bed heeft gedeeld. Dat heeft iets heel moois en puurs. Een keer met iemand anders het bed delen heeft mogelijk consequenties voor haar relatie. Misschien is het dan beter om niet aan het gevoel toe te geven. Maar het verlangen naar iets anders blijft dan wel knagen.

Wat adviseer jij Helga?

Wat zou jij doen als je in de schoenen van Helga stond? Zie jij misschien nog andere mogelijkheden voor haar? En wat adviseer je Helga om te doen? Laat het ons weten in de comments hieronder. Mogelijk kan Helga iets met jouw advies.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Hans -

Hoi Helga, Leuk dat je in de belangstelling staat van andere mannen. Vaak snoepen zij elders ook van een bordje. Ik ben niet zo in de belangstelling, kleine beperking aan mijn schouder. Mocht je interesse hebben in een ander snoepje, mag ik het papiertje van het snoepje verwijderen. Het zou veel betekenen. Geef je me een kans. Groet,

Reageer ook