fb
Damespraatjes Damespraatjes

Helemaal hip: gekleurde vintage kasten

Nu wij er een kindje bij krijgen, is het niet alleen tijd om een heleboel schattige kleertjes en broodnodige luiers in te slaan, maar ook het inrichten van de babykamer staat op het programma. Bij onze dochter Sophia hebben wij het onszelf niet te moeilijk gemaakt. Bij zo’n eerste kindje is alles al zo nieuw, dat ik me helemaal niet druk wilde maken om het inrichten van haar kamertje. We bestelden een complete kinderkamer, met bed, kast en commode. Het is een mooie kamer geworden, maar niet bepaald creatief. 

Klassieke meubels met een moderne twist

Dit keer heb ik een heel ander idee met de babykamer. Ik wil hem graag vullen met klassieke meubels, maar wel met een moderne twist. Dit is tegenwoordig super populair en binnen deze trend is er een specifiek ding waar wij helemaal weg van zijn: gekleurde vintage kasten!

Schermafbeelding 2019-03-14 om 14.56.14

Gekleurde kasten

Een babyblauwe linnenkast, okergele buffetkast of poederroze ladekast; slechts een greep uit alle prachtige gekleurde kasten die momenteel helemaal hip zijn. Waar de echte creatieveling waarschijnlijk marktplaats afstruint voor antieke meubels, om deze vervolgens zelf in een kleur te spuiten, mis ik zowel de speur als de spuit skills. Gelukkig kwam ik een website tegen, waar ze al dit werk al hebben gedaan: KastinKleur.

Pareltjes

KastinKleur, de naam zegt het al, verkoopt gekleurde kasten. Niet zomaar in zwart of wit, maar in alle kleuren van de regenboog. Alle kasten zijn one of a kind en stuk voor stuk pareltjes voor in je interieur. Ze verkopen niet alleen kasten die al in een kleur zijn gespoten, maar ook kasten zonder kleur. Zo kan je ook eerst een kast kiezen en zelf bedenken in welke kleur je hem graag gespoten zou willen hebben.

In elk interieur

Qua inrichting kan je alle kanten op met de gekleurde kasten. Je kunt kiezen voor een kast die precies kleurt bij je interieur, of juist voor een kast in een totaal andere kleur dan de rest van je interieur. Zowel in een klassiek als in een modern interieur zijn de kasten prachtig.

Webshop en showroom

KastinKleur verkoopt naast klassieke kasten ook andere leuke spullen voor in huis. Deze kan je shoppen in de webshop. Ook de kasten zijn online te bestellen. Wil je hem liever in het echt bekijken en de kleur met eigen ogen zien? Dan kan je langskomen in de showroom in Waddinxveen.

Wat vind jij van deze mooie kasten? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook