fb
Damespraatjes Damespraatjes

Win 'Vriendschapsbrood', een heerlijke roman over vriendschap en meer, de winnaars

Onlangs is Vriendschapsbrood van Darien Gee verschenen. Vriendschapsbrood is een echte feel good roman over het leven en verlies, over vriendschap en familie en over de troost en het verbindende element van eten. Een heerlijk boek om te delen met je vrienden. En mocht je de smaak te pakken krijgen: het recept voor vriendschapsbrood staat achter in het boek. Heb jij dit boek op Damespraatjes gewonnen? Onderaan het artikel staan de winnaars genoemd.

Over Vriendschapsbrood
Julia Evarts worstelt nog steeds met een groot verdriet dat als een schaduw over haar gezin en familie hangt. Ze onderneemt bijna niets meer. Tot ze op een dag een pakketje met deeg op haar stoep vindt met een recept voor vriendschapsbrood.
Haar dochtertje voorkomt nog net dat ze het weggooit. Het deeg blijkt de ideale manier om weer nieuwe contacten op te doen.
Binnen de kortste keren bakt iedereen in Avelon vriendschapsbrood en wisselt recepten en tips uit. Julia begint langzamerhand in te zien dat ze hoognodig de confrontatie aan moet gaan met haar verdriet en dat ze haar zus niet  langer meer de schuld mag geven van wat er is gebeurd. Maar kan ze dat?

Over de auteur


Darien Gee schreef eerder onder de naam Mia King. Het idee voor Vriendschapsbrood kreeg ze toen ze zelf het deeg voor dit brood aangereikt kreeg. Voor dit boek zette ze een online community op met de website Friendshipbreadkitchen.com. 

Winnen!
Damespraatjes mag een aantal exemplaren van Vriendschapsbrood  weggeven. De winnaars zijn:

Eveline Aarsen, Pleun Schuijt en Erna Snoeij

Gefeliciteerd dames! Het boek wordt door de uitgever naar jullie toegestuurd.

Heb je het boek niet gewonnen en wil je het wel bestellen voor jezelf of voor je vriendin? Bestel dit boek op BOL.COM

 

2 reacties

irene niec -

Graag zou ik dit mooie boek willen winnen om aan een van mijn lieve schoondochters te kunnen geven.

Reageer ook