fb

Heerlijk nazomeren: een paar leuke tips

Net terug van vakantie en de jetlag raast nog door mijn lijf. Toch begint het al weer te kriebelen en verlang ik naar …..  vakantie!! Voordat we met vakantie gingen droomde ik vaak weg met mijn vakantiebestemming in gedachten. Juist dat wegdromen mis ik nu. De hoogste tijd om me te laten inspireren en ideeën op te doen voor een weekendje nazomeren en over niet al te lang tijd hebben de kids ook al weer herfst- en kerstvakantie. We hebben een paar leuke tips voor iedere portemonnee op een rijtje gezet.

Mooie wellnessbungalow aan water mét een sloep
Al eens een vakantie of weekend doorgebracht in een Fisker Wellness de Luxe? Super mooie bungalows die écht van alle comfort en wellness zijn voorzien met ook nog een mooie sloep voor de deur? Je moet het een keer beleefd hebben en dat kan nu tegen een last-minute prijs. Bekijk de Fisker.

Luxe 8 persoonsvilla met privézwembad en schitterend zeezicht

Zon, zee, strand en een Caribisch sfeertje? Bekijk de luxe villa voor 8 personen op het luxe Boca Gentil resort op Curacao. In september en oktober nog beschikbaar en tegen het last minute tarief te boeken. Bij een bezetting met 8 personen nog geen € 35 p.p.p.n. Bekijk Villa Gentil. Voor nadere informatie [email protected].

Nazomeren op de Veluwe

Ontdek deze nazomer de Veluwe! Gelderland is niet alleen de grootste provincie van Nederland, maar ook de variaties in de natuur zijn hier eindeloos. Ben je meer een stadsmens? Geen probleem, steden als Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen zijn dichtbij. Bij Landal boek je in September op de Veluwe met een korting tot 35%. Bekijk Landal Veluwe

 

 

Kamperen bij de boer

Logeren bij de boer, hoe idyllisch klinkt dit? Samen met de kinderen een weekend / midweek genieten in de buitenlucht, lekker buiten spelen, kennismaken met het boerenleven, want met FarmCamps logeer je in een comfortabele safaritent op het erf van een werkend boerenbedrijf. De campings zijn kleinschalig en zo ingericht dat  kinderen volop kunnen deelnemen aan het boerenleven. Bekijk Farm Camps

 

Reageer ook