fb
Damespraatjes Damespraatjes

Heerlijk lang natafelen in de tuin doe je met deze tuinsets

Hoe ziet jouw ideale zomerdag eruit? Bij mij is het antwoord vrij simpel: overdag ga ik het liefste lekker varen, zwemmen en zonnen. Rond een uurtje of 4 gaan we naar huis en stap ik even lekker onder de douche. Ik trek schone kleren aan en vraag mijn vriend om de barbecue vast aan te zetten. Onder het genot van een glas rosé bereid ik de gerechten voor de barbecue vast voor. Groente snijden, slades maken en het vlees vast klaarzetten. Dit alles natuurlijk met een sfeervol salsa muziekje op de achtergrond.

Wanneer alles klaar staat en de barbecue op temperatuur is, kan het kokkerellen beginnen. Onze beste vrienden zijn inmiddels ook aangeschoven aan onze spikslinternieuwe tuinset en de buren roepen over de schutting dat ook zij het laat maken en dat het geen probleem is als we wat langer geluid maken. Langzaam maar zeker eten we alle gerechten op en terwijl de zon ondergaat stookt mijn vriend de barbecue nog een keer extra op. Hij moet natuurlijk wel warm blijven voor de marshmellows als toetje.

Omdat het nu toch een beetje begint af te koelen, deel ik dekentjes uit aan iedereen. We verzamelen ons om de barbecue en laten een grote bak marshmellows rondgaan. Als we ons bijna misselijk hebben gegeten verplaatsen we ons weer terug naar de tafel. Er is nog heel veel goede wijn over en het natafelen kan beginnen! Het wordt laat, maar het blijft gezellig. Uiteindelijk nemen we afscheid en stappen mijn vriend en ik ons bedje in. De troep opruimen doen we morgen wel. We kijken elkaar aan en glimlachen. “Dit was een perfecte dag” zeggen we allebei vlak voordat onze ogen dichtvallen.

De mooiste tuinstes

Om je nog verder in de stemming te brengen, hebben we hier een overzicht met een paar mooie tuinsetjes. Welke zou jij wel willen hebben?

Schermafbeelding 2017-05-31 om 10.39.31
Schermafbeelding 2017-05-31 om 10.38.05
Schermafbeelding 2017-05-31 om 10.37.44
Schermafbeelding 2017-05-31 om 10.37.12

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook