fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hartje zomer en Sandra gaat op zoek naar een nieuwe winterjas

Buiten is het warm, heel warm! Toch is voor mij het moment aangebroken om me te oriënteren op een nieuwe winterjas! Met mijn vorige jas heb ik jaren gedaan, een jas van Mart Visser die ik nog bij V&D heb gekocht vlak voordat daar de deuren gesloten werden. Vorig jaar in november ging ik op zoek naar een nieuwe winterjas, maar ik kon de jas die ik mooi vond niet meer in mijn maat vinden. Dit jaar gaat me dat niet overkomen en bestel ik een winterjas terwijl heel Nederland in bikini ergens aan de rand van een zwembad of op het strand zit :-). Dan ben ik tenminste op tijd!

De winterjassen trends voor 2020

Op mijn zoektocht naar mooie winterjassen kwam ik de volgende trends tegen!

1. Een parka. Afgelopen winter was de parka al een hit en de verwachting is dat we ze in de winter van 2020 nog vaker in het straatbeeld zullen zien verschijnen. Waar de parka eerst vooral door mannen werd gedragen zien we dat veranderen, met name doordat de designs steeds vrouwelijker worden zonder het stoere karakter te verliezen.

2. Een Bomberjack! Dit jack heeft een super sportieve uitstraling en eigenlijk past dat goed bij mij haha! Het jack lijkt wat minder warm dan een parka, maar met de zachte winters die we de afgelopen jaren hebben gehad, zou ik dit jack er zeker bij willen hebben. Ik zag een knalrood Bomberjack! Echt heel gaaf!

matogla-rode-bomberjack-dames-classic

3. Een Bikerjack! Samen met een spijkerbroek en lage laarsjes lijkt een Bikerjack me ook wel wat. Mijn keuze zou dan uitgaan naar de suède look van lammy coat, die houd je ook nog eens heerlijk warm.

z-design-bikerjack-dames-lammy-coat-jas-zwart

Mijn nieuwe winterjas!

Zoals jullie hierboven al hebben begrepen koop ik niet zo vaak een nieuwe winterjas, dus het is wel belangrijk dat ik een goede keuze maak en voor kwaliteit kies. Het Bomberjack vind ik echt te gek en wil ik beslist bestellen, maar voor de echt koude dagen (en ik blijf zeker heel wat kilometertjes fietsen de komende winter, hoe koud het ook is) ga ik een Parka nemen. Dat wordt dus twee winterjassen bestellen! Best wel luxe!

Wat kies jij?

We zijn trouwens heel benieuwd naar wat voor winterjas jouw keuze uit zou gaan? Ga jij ook voor een Bomberjack of kies je iets anders? En heb jij ook wel eens in de zomer een winterjas besteld? Laat het ons weten bij de comments onder dit artikel. Vinden we leuk :-).

Reageer ook