fb
Damespraatjes Damespraatjes

Handige tip: Rente op je betaalrekening (advertorial)

Een van mijn vriendinnen begon er laatst over, de nieuwe spaarrekening van de SNS bank. Ze vertelde over haar tweede pas, het gebruik van het online huishoudboekje van SNS Kasboek en over de 1,25% rente op haar saldo tot € 5000!

Het klonk te mooi om waar te zijn, vooral die rente, maar na wat googelen en rondvragen bleek dat al 70.000 mensen waren overgestapt. Misschien toch wat voor mij?

Maar, dat gedoe met overstappen… Het overzetten van je automatische incasso’s, het regelen van mijn bijschrijvingen en het informeren van mijn contacten. “Door al het overstapgedoe kost het me meer dan dat het me oplevert!” zei ik tegen mijn vriendin. “Meid, heb je mij gehoord over gedoe? Dat doet het SNS Overstapteam gewoon voor je!”

En ja, ze had gelijk. Na het maken van een korte test met maar 2 vragen zag ik in een overzichtelijk schema dat het mij ook geld gaat besparen. Ik kon het niet langer ontkennen en ben meteen overgestapt, 3 minuten later had ik mijn nieuwe SNS rekening geopend.

Zelf even de site checken en de test doen? Klik hier dan door: www.snsbank.nl

Ben jij al overgestapt? Damespraatjes is erg benieuwd naar jullie ervaringen!

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook