fb
Damespraatjes Damespraatjes

Handige manieren om zonder trainen je billen er beter uit te laten zien

Bijna iedere vrouw wil mooie billen. Maar, er ook daadwerkelijk wat voor doen is voor veel vrouwen net iets teveel gevraagd. Het vergt uren-lange trainingssessies, gezonde voeding en goede genen. En dat maakt het voor een groot deel van de mensen simpelweg onbereikbaar. Gelukkig bestaan er trucjes om je billen er mooier uit te laten zien, zonder dat je daarvoor hoeft te trainen!

1. Draag een spijkerbroek met liftend-effect. Er zijn flink wat merken die dit aanbieden; Pepe Jeans, Jasper Conran en Levi’s hebben bieden allemaal een aantal kont-liftende exemplaren aan!

2. Ga de deur niet uit zonder een mooi paar hakken. Door het dragen van hakken krijgen je billen een instant lift én loop je direct een stuk meer rechtop.

3. Te volle billen? Schaf een goede hoeveelheid corrigerend ondergoed of Spandex aan. Volptueuze vrouwen als Kim Kardashian en Beyoncé zweren bij deze broekjes.

4. Zou je wel wat meer volume willen? Ga dan voor een broekje met vulling. De tijd dat je alleen een bh met vulling droeg is voorgoed voorbij, want ook een onderbroek met vulling is helemaal normaal nu.

5. Kies NOOIT voor een broek met de bilzakken er laag opgenaaid. Kies altijd voor een broek met zakken die goed op de hoogte van de bil genaaid zijn. Door voor laag opgenaaide zakken te kiezen, kies je ook voor een uitgezakt effect.

6. Koop een broek in de juiste maat. Wanneer hij veel te strak is zal hij  je billen op een lelijke manier platdrukken, wanneer hij veel te los is gaat hij flubberen. Wanneer je eenmaal de perfecte jeans hebt, is het zaak hem lang mooi te houden. 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook