fb
Damespraatjes Damespraatjes

Handige website: online zwangerschapsgids

There’s a new kid in town. Of liever gezegd: een nieuwe website voor zwangere vrouwen. De site www.van0naar40weken.nl is een nieuwe online zwangerschapsgids. Hier vind je alle informatie over jouw zwangerschap, van week tot week!

www.van0naar40weken.nl is net even anders. Hier vind je geen standaard zwangerschapspraatjes, maar eerlijke informatie op een grappige manier verpakt. Van de eerste tekenen van je zwangerschap tot de aankondiging van de bevalling. Kortom, alles wat er gebeurt in je buik en lijf van week tot week.

Per week lees je puntsgewijs de vorderingen die je baby maakt en de veranderingen die je eigen lijf ondergaat tijdens de zwangerschap. In één oogopslag ben je dus op de hoogte van de gebeurtenissen die tijdens een week plaats vindt. Daarnaast is er algemene informatie over je zwangerschap en de bevalling. Zo kom je te weten of je kunt ontdekken of je zwanger bent van een jongetje of een meisje, hoe je het makkelijkst zwanger wordt en wat de leukste manieren zijn om te vertellen dat je zwanger bent.

De site is opgezet door Marieke Dijksman, zelf moeder van 3 jonge kinderen. Tijdens haar laatste zwangerschap heeft ze wekelijks de veranderingen van haar aanstaande baby en de gebeurtenissen in haar buik bijgehouden. Dat was de aanzet tot de website www.van0naar40weken.nl  Eerder richtte Marieke al de site www.slaapbabyslaap.nl op, een site vol met informatie over hoe je baby’s goed kunt laten slapen.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook