fb
Damespraatjes Damespraatjes

Handig! Zo voorkom je een kapotte oplaadkabel

Een nieuwe telefoon is duur. Maar ik sta er iedere keer van te kijken hoe duur de officiele accessoires van je telefoon zijn, zoals je oortjes en je oplader. Je moet al snel diep in de buidel tasten. Beter om te voorkomen dat ze stuk gaan en hieronder geven we je daarvoor een tip.

Oplaadkabel van je telefoon of computer

Als je je apparaat oplaadt lig je snoertje vaak in een rare kronkel. Hierdoor slijt je kabel snel, waardoor je telefoon niet meer goed oplaadt of het kabeltje gaat zelfs helemaal stuk. We kwamen een gouden tip tegen op Lifehacking.nl en die willen we graag met jullie delen. Wat moet je doen?

Sloop een pen

Je hebt vast nog wel ergens een oude balpen liggen. Maak die open en haal het veertje er uit. Maak de opening van het begin van het veertje wat wijder en wikkel het veertje om je kabel heen. Zie foto. Pas wel op! Zelf ben ik niet zo handig en prikte mezelf in mijn vinger, want het uiteinde van het veertje kan scherp zijn. Let er ook op dat je niet in de kabel prikt. Het is dus wel even priegelen, maar dan is het kabel wel beter beschermd en gaat op die manier langer mee.

beschermen-oplaadkabel-i-phone

Heb jij nog tips?

Heb jij misschien nog tips om je oplaadkabel te beschermen? We zouden het leuk vinden als je deze met ons deelt. Graag bij de comments onder dit artikel. Vinden we leuk :-).

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook