fb

Halloween 2022: De vier origineelste Halloween outfits

Het leukste én griezeligste feest van het jaar komt er weer aan en het kan eindelijk weer gevierd worden. Als je een Halloween party plant wil je natuurlijk wel in de meest creepy outfit verschijnen en iedereen de stuipen op het lijf jagen. Daarom hebben de de vier leukste en origineelste Halloween outfits voor je op een rijtje gezet.

De origineelste Halloween outfits op een rij

1. De scary nun

De non is een bekende figuur die in veel horrorfilms haar opwachting heeft gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan The Conjuring 2, The Nun en The Convent. Kies voor een lang zwart gewaad met een kap en maak je outfit extra eng met bloed, een kruis en een wit geschminkt gezicht met zwarte ogen. Je kunt er natuurlijk ook een duivels masker bij opzetten, of als zombie non verschijnen en zo je gasten schrik aanjagen.

2. De moordenaars pop uit Squid Game

Met het kostuum van de moordenaars pop uit Squid Game heb je dit jaar pas echt een origineel en eng Halloween kostuum. Weet je niet waar we het over hebben? Squid Game is dé hitserie van Netflix uit 2021.

De serie gaat over een groep van 456 Koreanen die financieel aan de grond zitten. Door mee te doen met een aantal kinderspelletjes kunnen ze een enorm geldbedrag winnen. Maar deze op het eerste oog simpele kinderspelletjes worden letterlijk hun dood als ze verliezen.

origineelste halloween outfits

Oxana Melis via Unsplash

Het eerste kinderspelletje dat ze moeten spelen is rood licht groen licht. Bij groen licht mogen ze bewegen om aan de overkant te komen en bij rood licht moeten ze stokstijf stilstaan. Bij de kleinste beweging schiet de moordenaars pop de bewegende deelnemer dood met kogels die uit haar ogen komen.

De moordenaars pop heeft met haar schattige vlechtjes, oranje jurkje, witte panty en zwarte schoentjes het uiterlijk van een onschuldig schoolmeisje. Dat maakt dit kostuum extra eng. Een leuke Halloween outfit voor vrouwen is het bijpassende groene Squid Game deelnemerspak of het rode bewakerspak.

3. Maleficent

Maleficent is een creepy figuur uit het sprookje Doornroosje. Ze is gekleed in een lang zwart gewaad met zwarte hoorns en ze heeft een spierwit en duivels gezicht. Ze is een gemeen en wraakzuchtig personage dat een vloekje hier en een moordje daar niet schuwt. Met lange zwarte vleugels maak je deze outfit extra eng.

4. De verpleegster

De verpleegsterslook doet het altijd goed met Halloween. Zeker als je voor de zombie look gaat met lekker veel bloed, een eng opgemaakt gezicht of masker, een hakbijl en een injectienaald. Verander in een bezeten zombie en jaag je gasten op met de hakbijl en de injectienaald. Wedden dat ze doodsbang van je worden. Is het je allemaal nog niet freaky genoeg? Hier vind je nog meer inspiratie voor de aller engste en origineelste Halloween outfits. Veel griezelplezier!

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over!

Afbeelding: Salvador Altamirano via Unsplash

Reageer ook