fb
Damespraatjes Damespraatjes

Gratis series en films kijken. Waar kan dat?

Gratis series en films kijken

Kun jij je leven ook in 2 periodes indelen? Het leven zonder Netflix en het leven mét Netflix. Niet langer wachten tot er wat leuks op TV komt, maar instant happiness! Je bepaalt zelf wat je kijkt en wanneer. Ik word er echt gelukkiger van. Laatst wilde ik echter The Handmaid’s Tale kijken, maar die was niet beschikbaar op Netflix. Gelukkig wel op Videoland en dat is de reden dat ik daar een tijdelijk abonnement heb afgesloten. Ook kijk ik via een vriend af en toe op HBO naar Game of Thrones en Band of Brothers. Maar ik kan natuurlijk niet een onbeperkt aantal abonnementen blijven afsluiten.

Gratis series en films kijken

Zojuist las ik op Lifehacking een artikel over streamingdiensten waar je niet voor hoeft te betalen. Overweeg je bijvoorbeeld om je Videoland opzeggen? Dan kun je zo gratis kijken!

Morpheus TV

De app Morpheus TV is een applicatie die je alleen op Android apparaten kunt bekijken.  Het biedt een enorme collectie aan films en series van verschillende aanbieders die je gratis kunt bekijken . Bijvoorbeeld alle seizoenen van Game of Thrones en die van Stranger Things? Ook Bohemian Rhapsody is al te zien via Morpheus.

Cinema HD

Cinema HD heeft wat meer reclame dan Morpheus TV en is iets minder stabiel, maar volgens Lifehacking kan het zijn dat je Cinema HD overzichtelijker vindt of misschien wil je gewoon een extra streaming app wil hebben. Binnen deze app kun je sorteren op Netflix-, Amazon-, Hulu en zelfs YouTube Red-films en -series.

Legaal om via Morpheus TV en Cinema HD te kijken?

Op Lifehacking wordt aangegeven dat het nogal een grijs gebied is. Je kunt je pakkans verkleinen (dat klinkt dan toch alsof het behoorlijk illegaal is) en er worden ook tips gegeven. Zelf houd ik me hier maar even verre van. Nu ik al via zoveel kanalen kan kijken vind ik het wel genoeg. En Bohemian Rhapsody? Die kijk je toch het liefst in de bioscoop?! Ik heb dat gisteravond in ieder geval wel gedaan en ik vond ‘m geweldig! Vind het trouwens ook helemaal niet erg om te betalen voor iets dat mijn leven zo veel leuker maakt. Eens?

Wil je meer lezen over gratis series en films kijken,  Morpheus TV en Cinema HD ga dan verder op Lifehacking!

Praat mee

Hoeveel ben jij bereid te betalen voor het kijken van films en series? En heb je weleens overwogen om alle betaalde streamingsdiensten op te zeggen en vanaf nu alleen nog gratis series en films kijken? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit aritkel. Vinden we altijd heel erg gezellig!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook