fb
Damespraatjes Damespraatjes

Gordon sluit per direct deuren Blushing Rotterdam

Een goed verkocht boek, veel bekeken serie over een voorgenomen huwelijk en diverse goedlopende horeca zaken. Gordon gaat lekker! De Gooische diva is een ondernemer pur sang en durft risico’s te nemen. Risico’s die hem vaak succes en geld opleveren, maar helaas ook niet altijd uitpakken zoals gehoopt. Op de Facebook van Blushing Rotterdam lezen we dat de luxe koffiezaak per direct haar deuren sluit. 

Uitblijvend succes

Gordon stopt per direct met zijn onderneming in Rotterdam . Blushing opende vorig jaar Augustus haar deuren aan de Coolsingel in Rotterdam. Het mooie etablissement met een indrukwekkend groot terras op de eerste verdieping gelegen aan de Coolsingel kon de verwachtingen van de ondernemer niet waar maken. Het openbreken van de Coolsingel en de onmogelijke parkeergelegenheid hebben mede bijgedragen aan het uitblijven van het succes zoals die wel in Amsterdam en Blaricum het geval is.

“Het is vreselijk jammer want ik geloofde echt in een dergelijk concept in Rotterdam maar helaas heeft het toch een andere werking gehad dan ik gedacht had. Ondernemen is risico’s nemen en dan moet je doorschakelen. We zijn met Blushing bezig om te groeien maar als er een stagnatie zit dan moet je die oplossen en dat heb ik nu gedaan. Ik leg de focus op mijn twee goed lopende zaken in Amsterdam en Blaricum en op andere mooie horeca plannen. Er gaat een deur dicht en er gaat vast weer een raam open” aldus Gordon.

Jammer

Onder het Facebookbericht valt te lezen dat veel mensen het erg jammer vinden. “Wij kwamen er speciaal voor uit Zeeland”, “heel erg jammer, hoop dat je terugkomt op een betere locatie in Rotterdam” en “nee, ik kom daar zo graag” is slechts een kleine greep uit de reacties onder de post.

Gordon gaat door

Wij zijn ervan overtuigd dat Gordon wel weer een mooie nieuwe plek voor een nieuwe Blushing vindt. Heel veel suuces in ieder geval!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook