fb
Damespraatjes Damespraatjes

Gordon doet oproep aan Matthijs van Nieuwkerk: “Wij hebben op dit moment een grenzeloze behoefte aan vastigheid”

Het zijn gekke tijden… Bij ons merken nu ook de kinderen het. Ze vinden het gek dat papa en mama zo veel thuis zijn, dat ze niet naar de crèche gaan en dat ze niet met hun opa’s, oma’s, ooms, tantes, nichtjes en neefjes mogen spelen. Ondanks dat alles anders is, proberen wij het voor de kinderen zo goed als dat gaat, alles zo ‘normaal’ mogelijk te houden. We hanteren de normale dagschema’s en proberen de moraal hoog te houden. Dat werkt aardig!

Matthijs van Nieuwkerk

Niet alleen kinderen hebben behoefte aan vastigheid en regelmaat. Ook volwassenen kunnen dat in de regel goed gebruiken. Gewoon op de normale tijd opstaan, op tijd naar bed, overdag bezig blijven en ’s avonds je vaste nieuwsprogramma’s kijken. En dat laatste wordt voor veel mensen lastig, omdat nou net in de lastige tijd, Matthijs van Nieuwkerk stopt met de Wereld Draait Door.

Op Instagram doet Gordon een oproep aan Matthijs:

“Lieve Matthijs, ik sprak hierover met mijn lieve vriend/soort kind GORDON en beiden zijn we ervan overtuigd dat DWDD op dit ogenblik NIET Kan stoppen. Wij (de Nederlanders dus) hebben op dit moment een grenzeloze behoefte aan vastigheid vooral op Radio en TV en jouw programma is een van de pijlers waarop wij kunnen steunen. Jouw inzicht en vakmanschap zijn onontbeerlijk, we kunnen niet zonder. We zitten allemaal thuis missen de communicatie met familie en vrienden en willen nu vertrouwde gezichten zien, de mensen waarop we kunnen bouwen en waar we vertrouwen in hebben. Wij, de kijkers dus hebben op dit moment geen behoefte aan een nieuwe programmering.> Mensen die we vertrouwen. En dat ben jij. Dus Ga vooral door met jouw fantastische redactie. Ik hoop dat jullie beseffen hoe belangrijk jullie voor ons thuiszitters momenteel zijn. BNN/VARA ik hoop dat jullie gehoor kunnen geven aan deze oproep. Ik heb grote bewondering voor mijn collega’s bij de radio en TV, zij voorzien in een enorme behoefte nu, dus MATTHIJS GA DOOR VOORLOPIG. WE HEBBEN JE NODIG!”


Dit bericht bekijken op Instagram

OPROEP AAN MATTHIJS van NIEUWKERK . Lieve Matthijs, ik sprak hierover met mijn lieve vriend/soort kind GORDON en beiden zijn we ervan overtuigd dat DWDD op dit ogenblik NIET Kan stoppen. Wij (de Nederlanders dus) hebben op dit moment een grenzeloze behoefte aan vastigheid vooral op Radio en TV en jouw programma is een van de pijlers waarop wij kunnen steunen. Jouw inzicht en vakmanschap zijn onontbeerlijk, we kunnen niet zonder. We zitten allemaal thuis missen de communicatie met familie en vrienden en willen nu vertrouwde gezichten zien, de mensen waarop we kunnen bouwen en waar we vertrouwen in hebben. Wij, de kijkers dus hebben op dit moment geen behoefte aan een nieuwe programmering.> Mensen die we vertrouwen. En dat ben jij. Dus Ga vooral door met jouw fantastische redactie, Ik hoop dat jullie beseffen hoe belangrijk jullie voor ons thuiszitters momenteel zijn. BNN/VARA ik hoop dat jullie gehoor kunnen geven aan deze oproep,. Ik heb grote bewondering voor mijn collega’s bij de radio en TV, zij voorzien in een enorme behoefte nu, dus MATTHIJS GA DOOR VOORLOPIG. WE HEBBEN JE NODIG! #deeldezepost #nederlandheeftjenodig #bestetroostnu #dwdd #mathijsvannieuwkerk #nietstoppennu

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Bijval op Instagram

Gordon krijgt onder de post enorm veel bijval van volgers. “Helemaal mee eens! Nederland heeft Matthijs nodig” schrijft een volger. “Mee eens, het zou heel erg fijn zijn als Matthijs er even mee door zou gaan, het is zo’n onzekere rot tijd nu” schrijft een ander.

Ben jij het hier mee eens? Moet Matthijs nog heel even doorgaan, totdat we door de ergste Corona-crisis heen zijn? Of gun je hem juist nu zijn rust? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook