Goedkope elektrische fiets? Dit zijn de meest betaalbare modellen!

Er is een wereld voor mij opengegaan sinds ik op een elektrische fiets rijd. Ik laat de auto veel vaker staan, doe weer boodschappen op de fiets en fiets zelfs afstanden van meer dan 30 kilometer. En dat zonder moeite! Mijn elektrische fiets heeft ervoor gezorgd dat ik sneller en voordeliger op mijn bestemming aankom. Vergeet parkeerproblemen, parkeerkosten, bezinekosten en files: lang leven de elektrische fiets!

Elektrische fietsen staan niet bekend om hun voordelige prijzen. Dit is omdat ze aan veel veiligheidseisen moeten voldoen en omdat ze gewoon erg goed en betrouwbaar moeten zijn. Gelukkig zijn er wel een aantal elektrische fietsen die zowel goed als voordelig zijn. Goedkope elektrische fiets die ook nog goed is? Bekijk hier je opties!

Goedkope elektrische fiets? Dit zijn de meest betaalbare modellen!

Goedkope elektrische fiets

In dit artikel zie je dat een elektrische fiets echt niet de hoofdprijs hoeft te kosten. Het meest voordelige exemplaar is toch wel deze budgetvriendelijke e-bike! Hij heeft een actieradius tot 45 kilometer, heeft een Shimano-derailleur met 6 versnellingen en schakelen doe je met een draaishifter. Een hele mooie fiets voor een lekker prijsje!

De budgetvriendelijke Elops 500 kost 699 euro 

1

Elektrische stadsfiets 

Heerlijke elektrische stadsfiets. Super geschikt voor ritten naar de winkels, vrienden of gewoon een rondje voor de fun. Deze comfortabele fiets heeft een actieradius tot 70 kilometer. De fiets beschikt over een LCD-console met 3 standen en 1 ‘walk’-modus. De walk-modus gebruik je om de fiets te laten bollen terwijl je ernaast wandelt. Verkrijgbaar in navyblauw en baksteenrood

De Elops 900 stadsfiets kost 1.099 euro

2

Sportieve elektrische fiets

Houd jij van flink doortrappen en ben je niet bang om ook onverharde wegen te verkennen? Dan is deze sportieve elektrische fiets zeker een om te bekijken. Hoe harder je trapt, hoe meer ondersteuning de motor geeft. Jij controleert de versnelling en snelheid. Met de hydraulische remmen kun je nauwkeuriger remmen en zijn de remhendels nog comfortabeler ook.

De sportieve elektrische fiets 500 E kost 1.199 euro

3

Elektrische vouwfiets

Op zoek naar een elektrische vouwfiets die je gemakkelijk meeneemt? Ga dan voor de TILT 500 E. Hij past perfect in je auto, zo kan je hem meenemen voor al je ritjes tijdens de week en in het weekend. Deze elektrische vouwfiets is ontworpen voor wie regelmatig fietst en trapondersteuning op maat wil. Met de Tilt 500 E, die je in 3 delen opvouwt.

De elektrische vouwfiets Tilt 500 kost 749 euro

4

Iets voor jou?

Ook op zoek naar een goedkope elektrische fiets? Ik ben heel benieuwd of er iets voor je tussen zat! Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel.

Volg jij ons al op Instagram? Hier geven we je een kijkje in ons privéleven en achter de schermen van Damespraatjes 🙂 

Damespraatjes Instagram

Reageer ook