fb
Damespraatjes Damespraatjes

Goedkoop ooglaseren: is dat mogelijk?

Een oud-buurman van mij droeg jarenlang een opvallende bril. Het was een groot, zwart montuur met dikke ronde glazen. Het stond hem heel gaaf en ik had soms zelfs het vermoeden dat hij de bril meer droeg omdat het hip was, dan dat hij hem echt nodig had. Op een dag liep ik in de supermarkt toen iemand ‘hé Mara, alles goed?’ naar me riep. Wie het was? Geen idee!

Ik keek de ogen uit mijn kop, maar ik zag niemand in de supermarkt die ik kende. Of toch wel… Wat bleek? Mijn buurman stond al de hele tijd naast me. De buurman met de bril! Alleen had hij geen bril meer op en nu herkende ik hem niet eens meer. ‘Ik heb mijn ogen laten laseren’ vertelde hij mij. Hij was van de één op de andere dag helemaal klaar met dat gedoe met zijn bril en lenzen, dat hij er graag vanaf wilde. Laseren was de oplossing en het stond hem goed, zo zonder bril.

Heb jij ook lenzen en/of een bril en overweeg jij je ogen te laten laseren? Lees dan snel verder! Wij geven antwoord op de vraag goedkoop ooglaseren: is dat mogelijk?’

Relatief begrip

Goedkoop is natuurlijk een heel relatief begrip. Wat voor de één heel goedkoop is, kan voor de ander onbetaalbaar duur zijn. In dit artikel hebben we het over goedkoop in relatie tot andere ooglaserbedrijven. Ook leggen we uit waarom het bij de ene kliniek duurder is dan de ander.

Wat kost ooglaseren?

De prijs van het laten laseren van je ogen verschilt per kliniek en behandeling. Vision Ooglaseren is één van de goedkoopste plekken waar je je ogen kunt laten laseren. Hier hanteren ze de volgende prijzen:

ooglaseren

Hoe staat dat in verhouding tot andere klinieken?

In dit overzicht zie je de prijzen van verschillende klinieken. De prijs die hier wordt aangegeven is per één oog.

ooglaseren 2

Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen?

Hoe klinieken hun prijzen precies berekenen weten wij niet. Wat wij wel weten, is dat Vision Ooglaseren haar prijzen laag kan houden doordat zij zeer veel behandelingen uitvoeren. Door deze grote efficiëntie hanteren ze lagere prijzen dan klinieken die ook andere medische- en cosmetische behandelingen uitvoeren.

Je ziet: er is heel veel prijsvariatie in de ooglaserwereld. Hoewel het natuurlijk fijn is om je ogen relatief goedkoop te laten laseren, moet de prijs bij medische ingrepen nooit je belangrijkste leidraad zijn. Ga ook altijd na of je ook vertrouwen in de kliniek en behandelaars hebt.

Zou jij je ogen laten laseren? Waarom wel of waarom juist niet? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel! 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook