fb
Damespraatjes Damespraatjes

Goedgelovig? Dan herken je dit zeker!

Ik had ooit een huisgenoot die ALLES geloofde. Hij geloofde dat mijn beste vriendin en ik elkaar stiekem niet konden uitstaan omdat ik ooit haar zelfgebakken taart uit het raam had gegooid. Hij geloofde dat ik allergisch was voor brood. En hij geloofde ook dat ik NOOIT poepte. Tja… Een typisch gevalletje van goedgelovig zijn, want natuurlijk had ik geen ruzie met mijn beste vriendin, mocht ik zeker wel brood eten en moet ook ik gewoon poepen. Haha!

Maar hij is niet de enige die snel dingen gelooft. Ik ken nog veel meer mensen die makkelijk dingen voor waar aannemen. Dingen die overduidelijk een broodje aap zijn. Mijn zusje en ik hebben er zelfs een sport van gemaakt om broodje aap verhalen te bedenken en tegen mensen te vertellen. Ik ben er flink wantrouwend door geworden, maar ik merk dat ook ik soms een makkelijke prooi ben. Kijk bijvoorbeeld eens naar dit filmpje… Herken jij jezelf hier ook in?

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook