fb
Damespraatjes Damespraatjes

Goede voornemens? Win een maand lang gratis groenten en fruit!

Holy Guacamole, wat hebben we ons allemaal weer lekker laten gaan tijdens de feestdagen. Oliebolletje hier, vet sausje daar… Zijn de groenten al klaar? Nou eh, nee dus! Meestal let ik behoorlijk op mijn voeding. Niet te veel koekjes en chocola, niet te veel brood met kaasjes en al helemaal niet te veel vlees met vette sauzen. Maar één keer per jaar, tijdens de feestdagen, gooi ik alle remmen los! Resultaat? Hoppa, 2 kilo erbij.

Mijn oude, wijze moeder sprak ooit: “Ik neem elke zomer 2 kilo mee van vakantie, en in de winter 2 kilo van onder de kerstboom”. Als ik dat op mezelf betrek klopt dat wel zo’n beetje. Nou is het helemaal niet erg om je twee keer per jaar te laten gaan, maar het is wel belangrijk dat die kilo’s er de rest van het jaar niet aan blijven zitten. Hoe pakken we dat aan?

Op de sportschool hoor ik altijd: 30% is sporten, 70% is voeding. Handig om je te beseffen als je na een zware workout langs een snackbar fietst, maar dat terzijde. Bottom line; goede voeding is het belangrijkste als je wat aan de kilo’s wilt doen. Iedereen weet dat groenten en fruit een groot deel uitmaken van een gezond voedingspatroon. Toch maken (kleine) kinderen, stress en de financiële situatie het soms lastig om elke dag gezond te koken, uiteindelijk gaan dan veel mensen voor een snelle, vaak ongezonde maaltijd.

Maar, wist je al dat kinderen, stress en geldzorgen geen reden zijn om ongezond te eten? Op www.2×2.nl staat super veel informatie om jezelf en je gezin aan het groenten en fruit te krijgen! Je vindt er lekkere recepten, goede tips en een forum om in discussie te gaan of elkaar te inspireren. Zo krijg ook jij binnen 5 minuten iets gezonds op tafel.

Win een maand lang gratis groenten en fruit!

Naast heel veel recepten, tips en ervaringen biedt 2×2.nl ook wat anders aan. Je kunt namelijk kans maken op een maand lang gratis groenten en fruit! Kijk op de website hoe je mee kunt spelen.

20 reacties

Nathalie Bosman -

Oooo, dat zou super zijn , we zitten allemaal in de lappenmaand op het moment 🙁 Dus wat extra vitamine is nooit weg !!!

Di van de Weerd -

eindelijk een stok achter de deur

Lisanne -

Lijkt me heerlijk om te winnen! Zo kan ik misschien eens echt goed groente en fruit gaan eten, wat er soms een beetje bij inschiet!

Miriam Oosthoek -

Is een mooie manier om eens een keer andere groente op tafel te zetten

Nancy Roos -

Wat een goede prijs! Ben net weer aan de lijn gegaan (hard nodig zo na de feestdagen) dus dit komt helemaal goed uit!!!

Helen -

Wat mij al die jaren niet gelukt is lukt nu wel nu mijn dochter op zich zelf woont, ze gaat steeds bewuster eten! Zo’n leuke actie daar moet je wel aan meedoen:)

Linda -

10 jaar geleden ben ik voor de eerste keer getrouwd.

Wat mij toen overkwam was het volgende:

Bij het na-kijken/passen van mijn jurk werd de coupeuse weggeroepen. Een mevrouw (een klant) in de bruidswinkel zag mij staan in mijn trouwjurk en tilde de jurk aan de achterzijde op om te kijken hoe de jurk in elkaar zat. Daarop draaide ik mij om en de mevrouw schrok heel erg.
Ik kreeg echter het mooiste compliment van haar toen ze een beetje bijgekomen was van de schrik:
“U bent zo mooi, ik dacht echt dat u een etalagepop was.

Inmiddels heb ik een scheiding achter de rug en ga ik in februari 2013 voor de tweede keer trouwen.

Mijn goede voornemen is om er na 10 jaar nog steeds zo goed uit te zien als een etalagepop !!

Anita -

Heerlijk gewoon deze prijs.

Anneliese -

Erg lekker fruit, ben er gek op, en dan een maand lang, geweldig.

saskia muller -

ja ik ben dol op vers fruit en groente en doe ook niet aan potjes, dus die wil ik wel winnen

van erum maria louisa -

heerlijk vers zou een meevaller zijn

Ria Polman -

Wat wil iemand zich nog meer voornemen om in een geheel nieuw jaar met nieuwe uitdagingen te starten met deze fantastische prijs om een maand lang groenten en fruit te winnen

Wil -

Groenten en fruit kun en wil je niet missen;
of ik die een maand lang win, kan ik nu nog gissen.

C.Bleumink -

zo”n prijs zou ik wel willen winnen.

Sabrina -

Oooh geweldig!!! Maak heel graag kans en ga meteen even kijken op de site van http://www.2×2.nl om inspiratie op te doen!

Henny -

Wat een leuke en vooral zeer gezonde actie!
Hiermee kom je de winter wel door…

Patricia Sirach -

heerlijk inspiratie opdoen over groenten en fruit..

Marian van Trigt -

Gezond staat bij ons het hoogste in het vaandel.
Voeding, bewegen en leven

Joke -

ja hoor zo’n gezonde prijs wil ik wel winnen…

Jacqueline de Waal -

Geweldige actie heerlijk en heel gezond ook nog!

Reageer ook