fb
Damespraatjes Damespraatjes

Glennis Grace maakt enorme indruk bij liveshow America’s Got Talent

Eén groot ‘wow-moment’, dat is hoe ik het optreden van Glennis Grace in de liveshow van America’s Got Talent van gisteren zou omschrijven. De 40-jarige moeder verrast de jury van de Amerikaanse talentenjacht al ronde na ronde met haar geweldige zangkunsten, maar afgelopen nacht overtrof ze alle verwachtingen.

Beste optreden

Deze ronde kreeg Glennis een nummer toegewezen: Never Enough uit de film The Greatest Showman. Hoewel dit geen nummer is wat ze zelf gekozen zou hebben, heeft ze het wel ontzettend goed gedaan. De opbouw, haar performance en de prachtige uithalen maken dit optreden tot een van de beste die avond.

Onder de indruk

Ook de jury was onder de indruk. Simon Cowell noemde het optreden briljant, stijlvol en fantastisch. Ook Mel B vond het geweldig, hoewel ze nog wel wat kledingadvies voor Glennis had: draag dat jasje nooit meer. De leergierige Glennis zal dit advies zeker meenemen naar de volgende ronde.

Bekijk het optreden!

Ben jij nu ook zo benieuwd naar het optreden? Bekijk het hier!

Wat vind jij?

Vind jij het ook zo’n goed optreden? Of vond je het jammer dat Glennis een nummer zong wat ze zelf niet zo snel had uitgekozen? We zijn heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Carin Barten -

Super, maak niet uit, zelfs als ze uit haar comfortzone is zingt ze het liedje fenomenaal.

Reageer ook