fb
Damespraatjes Damespraatjes

Glazen dildo: wat zijn de voordelen?

glazen dildo

Zie jij bij het uitzoeken van een seksspeeltje soms ook door de bomen het bos niet meer en wordt een dildo kopen door het grote aanbod bijna onmogelijk? Dat snappen wij heel erg goed! Om jou te helpen kiezen, lichten we in dit artikel wel een heel bijzonder en chique product uit: de glazen dildo. Dildo’s gemaakt van glas zien er niet alleen anders uit, ze hebben ook daadwerkelijk andere eigenschappen dan de klassieke dildo. Benieuwd wat de voordelen van zo’n dildo zijn? Lees dan mee!

Hypoallergeen

Klassieke dildo’s zijn over het algemeen gemaakt van rubber of latex. Niet iedereen kan hier goed tegen en sommige mensen zijn zelfs allergisch voor deze materialen. Een dildo van glas is dan een goede oplossing. Glas is hypoallergeen en hierdoor kunnen mensen met een latex- of rubberallergie de dildo’s van glas gewoon gebruiken.

Temperature play

Glas staat erom bekend dat het voor een bepaalde tijd een bepaalde temperatuur kan vasthouden. Je kunt een glazen dildo dus opwarmen in warm water, of hem juist laten afkoelen in de ijskast of een bak koud water. Temperature play is mega spannend en zo’n dildo is hier een mooie toy bij!

Lees ook: Drie seksadviezen van Gigolo Dave

glazen dildo

Harder materiaal

Dildo’s van latex en rubber zijn nooit keihard. Houd jij meer van wat harder materiaal? Dan is een dildo van glas een mooie optie voor op jouw nachtkastje. Ze zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende diktes, groottes en structuren. Denk bijvoorbeeld aan een exemplaar met ribbels of nopjes. Weer eens wat anders!

Luxe uitstraling

Glas is een prachtig product met een onwijs luxe uitstraling. Niet iedereen vindt dit even belangrijk, maar als jij van mooie spullen houdt, dan zal je een dildo die van glas is gemaakt, waarschijnlijk kunnen waarderen. Kijk niet alleen naar de modellen in transparant glas, maar ook naar de dildo’s met uniek gekleurd glas. Het oog wil immers ook wat 😉

glazen dildo

Glazen dildo schoonhouden

Dildo’s gemaakt van glas kan je heel goed schoonhouden. Gebruik hiervoor een toy cleaner en wat water. Deze dildo’s zijn ook te gebruiken in combinatie met glijmiddel (dit wordt zelfs geadviseerd) en ze zijn ook geschikt voor anaal gebruik. Goed om te weten is dat de dildo’s worden gemaakt van extra hard en veilig glas.

Praat mee

Wat vind jij van deze mooie sekstoys?  Was jij al op de hoogte van de genoemde voordelen? Zou jij er wel zo een op jouw nachtkastje willen hebben liggen of juist niet? We zijn heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook