fb
Damespraatjes Damespraatjes

3 seksadviezen van Gigolo Dave

gigolo

Sinds twee weken schrijf ik blogs voor Damespraatjes. Enorm leuk om te zien hoe goed deze gelezen worden! De dames van Damespraatjes vroegen mij om drie goede seksadviezen aan jullie te geven. Ik zie en spreek enorm veel vrouwen en kan inmiddels wel zeggen dat ik een heus seks-expert ben. 

3 seksadviezen van Gigolo Dave

Advies 1: Wees nooit bang om nieuwe dingen voor te stellen

Ieder mens heeft fantasieën, als ik iets heb geleerd tijdens mijn werk is dat het wel. Ik deel regelmatig het bed met getrouwde vrouwen die een lang gekoesterde sekswens met mij in vervulling willen laten gaan. Denk aan anale seks, een uniek rollenspel of SM: ik doe het graag met ze. Wanneer ik vraag waarom ze het thuis niet doen, krijg ik bijna altijd hetzelfde antwoord: “Ik DENK dat mijn man dat niet wil.” Dames: de meeste mannen vinden het geweldig als jij het initiatief tot het proberen van nieuwe dingen neemt. Dus trek de stoute schoenen aan, pak een zweepje uit de kast en sleep hem mee naar de slaapkamer. Ik durf te wedden dat je de avond van je leven hebt. Enne, dan heb je mij niet meer nodig 😉

Advies 2: Durf je kwetsbaar op te stellen

Seks is een bijzonder intiem iets en het is goed dat nooit te vergeten. Ook als je al lang samen bent met iemand. Durf te zeggen wat je fijn vindt, maar ook zeker wat je niet fijn vindt. Ik hoor bijvoorbeeld van vrouwen dat hun partner altijd zo hard aan hun tepels trekt of hun hoofd vervelend vastpakt bij het pijpen. Vind je dit niet fijn? Zeg dat zo snel mogelijk. Anders zal je het tijdens de seks (on)bewust proberen te ontwijken en komt genieten op de tweede plek. Hier wordt jullie seksleven niet beter van.

Advies 3: Laat je bedpartner merken hoe lekker je het vindt

Doet je bedpartner iets wat jij heel lekker vindt? Kreun dan eens wat harder, schreeuw zijn naam en zeg dat het heerlijk is. Door jouw (non)verbale feedback weet hij dat hij op de goede weg is. Niet alleen is dit fijn voor jouzelf (want hij zal doorgaan met wat hij doet), ook voor hem is het heerlijk als hij merkt dat jij geniet. Ik vind niks spannenders dan dat een klant zo intens geniet dat de hele straat het kan horen.

Lees hier de andere blogs van Gigolo Dave

Dave is 33 jaar en is sinds 7 jaar werkzaam als professioneel gezelschapspartner via een groot escortbureau. Na jaren als automonteur gewerkt te hebben, geniet hij nu van een leven waarin hij vrouwen ontspanning, plezier en genot kan bieden. In zijn blogs bij Damespraatjes neemt hij je mee in zijn belevenissen op de werkvloer.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook