fb
Damespraatjes Damespraatjes

Giel Beelen is onherkenbaar na grote transformatie: in 50 dagen een gortdroge sixpack

Gisteren kreeg Giel Beelen vervelend nieuws: hij raakte zijn rijbewijs kwijt wegens rijden onder invloed. Een terechte straf als je het ons vraagt. Rijden met alcohol op, is dommer dan dom. Gelukkig heb je altijd een kans om het roer om te gooien en dat lijkt Giel nu gedaan te hebben. 50 dagen geleden maakte hij bekend voor een heuse sixpack te gaan trainen en gisteren (op de dag van het verliezen van zijn rijbewijs), maakte hij bekend zijn doel te hebben bereikt!

Gortdroge sixpack

In de YouTube documentaire ‘Zo krijg je een sixpack’, laat Giel zien hoe hij het heeft aangepakt, vraagt hij experts om hulp en toont hij het resultaat. En laten we eerlijk zijn: dat mag er wezen! Giel is 50 dagen na zijn grote aankondiging strakker dan strak én heeft een gortdroge sixpack.

Benieuwd hoe hij het heeft aangepakt? Bekijk de documentaire!

Te dun?

De meningen over het eindresultaat zijn nogal verdeeld. Zoals te zien in de docu, is Giel heel erg dun geworden. Zijn spieren zijn hierdoor goed zichtbaar, maar niet iedereen vindt dit mooi. Hoewel hij op YouTube vooral lovende reacties krijgt, zijn er ook flink wat mensen die hem veel te dun vinden. Wat vind jij?

Knap

Dun of niet: wij vinden het knap van Giel! Hij heeft een hele negatief getinte dag een positieve wending weten te geven. En daar kunnen wij alleen maar respect voor hebben.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook