fb
Damespraatjes Damespraatjes

Geweldig gereedschap voor je man om cadeau te doen!

Het is algemeen bekend dat veel mannen graag af en toe met hun handen bezig willen zijn. En hoe kan dat nou beter door met wat gereedschap aan de slag te gaan en iets in elkaar te zetten? Echte klussers weten dat goed gereedschap daarbij het halve werk is. Maar wat is nu ‘goed’ gereedschap en voor welke klussen is het geschikt?

De basistools

Een aantal tools kunnen natuurlijk niet ontbreken in de gereedschapskist van een man. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een aantal schroevendraaiers. Of er nu een lamp op moet worden gehangen, of een kast in elkaar moet worden gezet, een schroevendraaier zal hier hoe dan ook bij nodig zijn! Daarnaast zijn een goede hamer, handzaag, verstelbare moersleutel en combinatietang ook onmisbaar in een gereedschapskist.

Meubels maken

Iedere man heeft vast wel een mancave in huis. En wat is er nou leuker dan hier ook zelf meubels voor maken? Soms is namelijk dat ene meubelstuk wat je voor ogen hebt, niet in de meubelzaken te koop. Dat kan een kast zijn voor bierglazen, of een speciale (bureau)stoel. Deze kun je dan precies maken zoals jij wilt, zodat je mancave een persoonlijk tintje krijgt! Gereedschap wat hierbij goed van pas kan komen, is bijvoorbeeld een boormachine of een cirkelzaag. Op zoek naar een goede cirkelzaag voor je man? Dan kun je een Dewalt kopen om cadeau te doen.

Muziek box ophangen

Veel mannen zijn niet alleen gek op het vuil maken van hun handen, maar hebben ook graag boxen in huis waar geweldig geluid uitkomt. Zo’n box moet natuurlijk wel op de juiste plek komen te hangen, zodat optimaal kan worden genoten van het geluid van muziek of films. Dat kan met behulp van een accuboormachine, waarmee de box stevig kan worden opgehangen.

Kledingkast maken

Vrouwen hebben over het algemeen een uitpuilende kledingkast, maar mannen kunnen er tegenwoordig ook wat van. Soms kun je de juiste kast niet vinden bij de meubelzaken, dus dan is de ideale oplossing om er zelf eentje in elkaar te zetten. Doordat de kast naar eigen wens kan worden gebouwd, weet je zeker dat je altijd genoeg ruimte hebt voor al je kleding!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook