fb
Damespraatjes Damespraatjes

Geschenk van God

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet en het is… Lang, gespierd, grappig, intelligent, woest aantrekkelijk en single! Hangt er een poster boven mijn bed waar mijn vriend niet zo blij mee is? Ja! Werd hij geschorst voor het tonen van zijn goddelijke lichaam? Ja! Heb ik het over Nederlands grootste hunk? Ja!
LET ME INTRODUCE: ARIE BOOMSMA!

Ik denk dat de boodschap duidelijk is, ik ben nogal weg van Arie. Toen hij geschorst werd bij de EO was ik dan ook emotioneel uitgeput en gebroken. Hoe konden ze de verlichaming van God boycotten van de de religieuze omroep?! Voor mij een reden om niet meer te kijken.

Hoewel 11 mei 2009 – de dag dat de schorsing na 3 maanden werd opgeheven- voor mij een prachtige dag om nooit te vergeten was, had ik nog een vervelende nasmaak in mijn atheïstische mond. Toen Arie aankondigde weg te gaan bij de EO was ik dan ook zeker niet verdrietig, opgelucht eerder. Nu kon mijn held, mijn God, eindelijk doen en laten wat hij wilde!

Twee jaar na alle commotie rondom de EO wordt bekend dat Arie en zijn vriendin Kieu hun verloving verbreken. Voor de een donderslag bij een heldere hemel, maar voor mij een prachtig heldere hemel na donderslag. Niet alleen ik dacht hier zo over, want als we de Jackie mogen geloven is Arie Nederlands meest begeerde vrijgezel. Volledig verwacht natuurlijk, maar als Lieke van Lexmond die prijs aan hem overhandigd word ik overvallen door een gevoel van intens geluk. Eindelijk krijgt hij de erkenning die hij zou moeten krijgen.

Arie blijft er zelf heel nuchter onder en hij ziet de liefde nog steeds als de allergrootste prijs. Toch heeft de poster boven mijn bed weer een beetje meer betekenis gekregen en als ik over het Mediapark in Hilversum fiets kijk ik toch wat beter om me heen, je weet tenslotte maar nooit wanneer God uit de lucht komt vallen…

Mara Blikslager
Redacteur Damespraatjes
@MaraBlikslager 

Mara Blikslager (19 jaar) werkt voor online vrouwenmagazine damespraatjes.nl en studeert Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is gek op schrijven, de wereld ontdekken, socializen en sporten. Als Mara niet aan het werk is of in de schoolbanken zit is ze te vinden in het zwembad, op de spinning-fiets, in een hippe club of lekker op de bank. Ze woont in Mediastad Hilversum maar heeft ook een grote liefde voor onze, iets chaotischere, hoofdstad: Amsterdam. 

Lees ook de andere artikelen van Mara Blikslager 

Reageer ook