fb
Damespraatjes Damespraatjes

Gerecht van Amerikaans restaurant zorgt dat zwangere vrouwen binnen 48 uur bevallen

Met een grote, ronde buik plof je op de bank. “Oh, ik ben er zo klaar voor dat de baby geboren wordt!” roep je naar je man die in de keuken staat. “Tja, het is een kwestie van afwachten. Doe maar rustig aan, je kunt het niet beïnvloeden” krijg je van hem terug. En dat klopt: het is gewoon een kwestie van wachten totdat je baby’tje besluit geboren te willen worden. Of toch niet?

Eggplant Parmigiana

We kwamen een wel heel bijzonder bericht tegen op een Amerikaanse website. Vrouwen zouden spontaan beginnen met bevallen als ze een ‘Eggplant Parmigiana’ van Scalini’s Italian Restaurant in Georiga hadden gegeten. Tot nu toe staat de teller op maar liefst 300 vrouwen die dit hebben gemeld! Na het eten van dit Italiaanse gerecht kwamen bij alle 300 de vrouwen binnen 48 uur weeën op gang. De kinderen die na het eten van het gerecht geboren werden, worden de Eggplant babies genoemd. Wij vinden het heel bijzonder.

eggplant babies

Het recept

Omdat natuurlijk niet alle zwangere vrouwen zomaar op en neer kunnen naar Georgia in de Verenigde Staten, besloot het restaurant het recept op zijn website te publiceren. Ook dit bleek te werken en dus kregen vrouwen door het hele land weeën na het eten van de zelfgemaakte variant. Hoe het kan dat dit gerecht een bevalling op gang brengt, weet niemand….

Eggplant babies

Scalini’s heeft op zijn website een hele pagina aan de Eggplant babies gewijd. Je ziet daar een overzicht van veel van de babies die naar aanleiding van het gerecht ter wereld kwamen. De legende begon 25 jaar geleden en leeft tot op de dag van vandaag nog steeds voort.

We’re trying anything at this point. Here’s to hoping this works! #scalinis #eggpläntparmesan #comeonbaby

Een foto die is geplaatst door Megan Sheasby Downer (@meg.downer) op

Zou jij dit gerecht proberen om je bevalling op gang te krijgen? Of denk je dat het puur toeval is? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel!

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook