fb
Damespraatjes Damespraatjes

Geheel verzorgde workshopvakanties aan zee in Griekenland

Heerlijk beeldhouwen, schilderen, fotograferen of een andere creatieve, culinaire of literaire workshop volgen tijdens een, tot in de puntjes verzorgde, onbezorgde vakantiereis naar Griekenland. Dat is het uitgangspunt bij de arrangementen van Miniati Reizen, die ook dit jaar weer tijdens het voor- en naseizoen plaatsvinden in Kantia, een rustig badplaatsje op de Peloponnesus in de omgeving van het historische stadje Nafplion.

De ontspannen creatieve vakantie workshoparrangementen vinden plaats in een eigen hotel, direct aan het strand. Elke deelnemer beschikt over een eigen appartement met badkamer en balkon met zeezicht. Als je het appartement deelt met je reisgenoot geldt er p.p. een korting. Het all-in arrangement omvat behalve de workshop en maaltijden ook de directe lijnvlucht met Transavia naar Athene en de transfers naar Kantia. Deze rit duurt ongeveer 2 uur en halverwege wordt er een stop gemaakt bij het indrukwekkende kanaal van Korinthe.

Griekenland Aan Zee

De workshops vinden plaats in de tuin van het hotel of bij het atelier, direct aan het strand, en worden begeleid door enthousiaste, professionele docenten. Naast het programma is er nog voldoende tijd om heerlijk te ontspannen op het strand. In de omgeving is het prachtig wandelen en zijn er tal van archeologische vindplaatsen zoals Mycene, Epidaurus, Nemea en Argos te bezoeken.

De maaltijden worden verzorgd door eigen professionele chef-koks van Sterren van de Hemel Catering in Amsterdam. Zij serveren heerlijke mediterrane diners met locale wijnen op het terras. Ook staan een diner in het prachtige stadje Nafplion en een avond met Griekse muziek op het weekprogramma.

Het programma is 5 weken in het voorseizoen van 29 mei t/m 3 juli en 5 weken tijdens het naseizoen van 4 september t/m 9 oktober. De temperaturen zijn dan ideaal om buiten te werken.

Elke week wordt er een aantal verschillende workshops tegelijkertijd aangeboden. Het is mogelijk om voor 1 of 2 of meer weken te boeken, verschillende workshopweken te combineren, en/of een extra weekje relaxen bij te boeken.

Workshops

 • Beeldhouwen in Steen marmer of zachtere steensoorten
 • Miniatuur Sculptuur klein maar heel fijn in serpentijn
 • Portret- en modelboetseren in klei met Annemiek Collin
 • Mozaïek met Marmer  o.l.v. de handige Griekse Jorgos
 • Schilderen  kunstenaresse Alkistis laat je schilderen
 • Bronsgieten nu in voor- en najaar weer met Felo en Ingrid
 • Fotografie met handige digitale tips vanSjaak Henselmans
 • Creatief Schrijven begeleiding: tekstschrijvers Aleid en Ada
 • Edelsmeden en zilver gieten o.l.v. edelsmid Karin Kortenhorst
 • Art Clay Silver sieraden maken met Ingrid La Haye van Wapiti
 • Glas- en Sieraden Mozaïek Smashing Stones met Hella Steins
 • Excursieweken: zie meer van onze prachtige omgeving met Suzana
 • Plastiek met Powertex o.l.v. Caroline den Haan
 • 3-D Mozaiek met Dorette Giling

Prijs per persoon per week € 1495,- / 2 weken € 2275,- in gebouw Zoom Original
Voor de accommodatie in het nieuwe gebouw bedraagt de toeslag ca. € 70 per week.

Inbegrepen

Retourvlucht van Amsterdam naar Athene, luchthavenbelasting, alle toeslagen, transfers naar Kantia v.v, ,7 overnachtingen, volpension met wijn tijdens de maaltijden, workshops in de ochtend, alle materialen en gebruik van de gereedschappen voor de workshops.

Exclusief eventuele reis- en/of annuleringsverzekeringen

Meer info en boeken

 

1 reactie

Pauline -

Wat jammer dat er geen workshops zijn in de zomer, tijdens de vakanties…. Helaas moet ik gewoon werken in voor- en najaar…

Reageer ook