Damespraatjes Damespraatjes

Geen slipje aan onder je mooie nieuwe jurkje?

Laatst las ik een vermakelijke discussie over het dragen van slipjes. Ehm, ik bedoel eigenlijk over het niet dragen van een slipje onder je jurk of rokje. We hebben een aantal voor-en nadelen op een rij gezet. Maar we zijn vooral benieuwd hoe jij hierover denkt.

Voordelen van geen slipje dragen

  • je ziet geen naden onder je jurkje en dat staat wel veel mooier
  • sommige vrouwen ervaren een vrijer gevoel
  • het voelt minder broeierig aan

Nadelen van geen slipje dragen

  • in een onderbroekje kun je een inlegkruisje leggen, mocht je last van afscheiding, ongesteldheid of remsporen hebben dan zie je dat niet direct
  • doe je het bijna in je broek van het lachen, dan is het fijner als het eerst in je slipje terecht komt en niet direct zichtbaar is in je jurkje
  • bang dat mensen je vagina kunnen zien mocht je jurk per ongeluk opwaaien of als je wijdbeens zit
  • mensen kunnen bij het dragen van een strak jurkje zien dat je geen onderbroek draagt (geen aftekening te zien) en dat bezorgt sommige vrouwen ook weer een ongemakkelijk gevoel

We zijn heel benieuwd wat jij er van vindt. Ga jij af en toe zonder slipje de straat op?

Lees ook: Vrouw loop zonder broek over straat en niemand merkt het


14 reacties

Helena -

Ik ben nu 25 en al 7 jaar terug gestopt met strings dragen onder kleding .
Voelt zoveel prettiger en als ik het moet worden doe ik tampon in en inlegkruisje plak ik in die broek en dat gaat uitstekend

alvo -

gretha, het gat er om dat je je lijf lekker vrij kunt ervaren

alvo -

ik vind het heerlijk om geen onderbroek onder m’n kleding aan te hebben. zo laat ik ’s morgens ook m’n hond uit. lekker vrij gevoel

Anna -

Ik ben een vrouw van 36 jaar en draag nooit ondergoed. Ik vind het juist leuk als ik goede inkijk heb en krijg zeker bij het uitgaan erg veel postitieve reacties van mannen. Mijn vriend wordt hier ook opgewonden van

karolien -

Ik draag al jaren niks onder mijn rokjes of jurkjes ook in de winter gewoon lekker vrij gevoel en als celeberties het kunnen waarom wij dan niet .. ik ga gewoon op stap en winkelen en terrasje maar niemand die het ziet

Romy -

Ik ben op dit moment van schrijven bijna 17. Al van kleinsafaan draag ik geen onderbroekjes. Toen ik op de basisschool zat keken klasgenootjes soms wel beetje gek als ik een rokje of jurkje aan had. Maar in de loop van de tijd vonden ze het normaal. Eigenlijk moet het heel gek lopen als ik wel een slipje draag.

Anita -

In mijn vrienden groep hebben we een als we uitgaan dresscode. Kort, en No underwear. En we weten het van elkaar en is heerlijk en uitdagend.

Silvia -

Mijn beste vriendin en ik gaan alleen uit in mooie korte mini’s zonder slip. Heerlijk gevoel en convoortabel.

Mini -

Ik draag al jaren geen slipjes gewoon helemaal niet zit een stuk fijner

gretha -

ik ben een gehuwde vrouw van 63 jaar en ik draag al jaren geen ondergoed onder mijn kleding een lekker vrij gevoel

Arco -

Hai Gretha, geweldig! … wat een intens moment moet dat zijn geweest om je behoefte hiernaar in werkelijkheid te gaan beleven. Je lijkt mij een bijzonder interessante vrouw …
Warme groet, Arco, [email protected]

Rudy -

Ben al jaren aan’t kijken naar vrouwen als ze kort gerookt zijn en met hun benen open zitten of ze een slipjes aan hebben omdat me dat opwind om naar te kijken maar nog nooit een tegen gekomen ????????

Rianne -

Heb ik bij lekker weer een kort jurkje aan (en kort is de billen bedekt) dan draag ik er al een jaar of 5 niets onder, gewoon lekker bloot.
En ik ga gewoon zo de stad in om leuke dingen te doen.

Rudy -

Dart zou mij opwinden als ik het moest zien word daar gewoon opgewonden van om naar te kijken en dan thuis komen oeps

Reageer ook