fb
Damespraatjes Damespraatjes

Geef jouw gevoel van duurzaamheid door aan je kindje!

Bewust bezig zijn is een dikke trend! Steeds meer mensen gaan bewuster met hun eten, drinken, manier van recyclen en manier van kleden om. Rondlopen in zo goedkoop mogelijke, door kinderen gemaakte kleding wordt door steeds meer mensen gezien als not done. Eindelijk!

Maar, denk je er ook aan om het jouw kindje mee te geven? Veel mensen kiezen bij baby’s en kleine kinderen toch echt graag voor goedkoop… Ook als dat betekent dat de kleding die jouw kleintje draagt niet helemaal eerlijk tot stand is gekomen.

Gelukkig komen er steeds meer winkels en webshops die wél de juiste kleding verkopen. Kleding van goede kwaliteit, geproduceerd in veilige fabrieken en voor een goede prijs. Zo kwamen wij de Mijn Babyboetiek tegen, een super schattige online boetiek met babykleding. De kleding is stijlvol, tijdloos en gemaakt van organic cotton. Mijn Babyboetiek laat haar kleding produceren in een kleinschalige fabriek in Litouwen, wat bekend staat om haar linnenproductie en natuurlijke producten. Ze verkopen ook spulletjes gemaakt van bamboe en van merino wol, materialen die niet prikken en dat is weer fijn voor de gevoelige baby huid.

10 % kortingscode: PRAATJES10

Onze favorieten uit Mijn Babyboetiek

  1. Wit kruippakje
  2. Vestje van Merino wol 
  3. Roze kruippakje
  4. Rompertje met print

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook