fb
Damespraatjes Damespraatjes

Geef je seksleven een boost!

seksleven een boost

Kan jouw seksleven wel een oppepper gebruiken? Als jullie al heel wat jaren samen zijn dan kan het gebeuren dat de klad er een beetje in komt. Ook kun je te maken krijgen met ongemakken omdat jullie wat ouder worden. In dit artikel bespreken we een aantal mogelijke oplossingen. Geef je seksleven een boost!

Erectiemiddelen

Een man die kampt met erectieproblemen kan kamagra online kopen. Dit is een natuurlijk middel dat het krijgen en vasthouden van een erectie stimuleert. Als het probleem is dat je als man te snel een zaadlozing hebt, dan kun je dapoxetine kopen. Dit middel zorgt ervoor dat het moment waarop je een hoogtepunt krijgt wordt uitgesteld. Op die manier kunnen jullie samen langer genieten.

Een spannend rollenspel

Je hoeft niet meteen aan SM te gaan doen, maar je kunt samen met je partner wel een spannend rollenspel spelen. Ook hiermee kun je je liefdesleven spannend maken. Vertel elkaar erotische fantasieën en ontdek samen of dit voor jullie werkt om het weer een beetje spannend te maken. Ook kan het heel spannend zijn om op een ongebruikelijke plek de liefde te bedrijven. Let wel op dat seks in het openbaar uiteraard verboden is. Betrapt worden is misschien nog wel spannend, maar niet als het door een agent of boswachter is.

Seksspeeltjes maken het weer leuk in de slaapkamer

Een andere manier om je seksleven een boost te geven is het gebruik van seksspeeltjes. Er is een grote verscheidenheid aan sextoys op de markt, zowel voor vrouwen als voor mannen. Je hoeft niet meteen een heel arsenaal aan te schaffen voor in het nachtkastje, maar het kan best spannend zijn om eens te experimenteren met een vibrator, dildo, masturbator of vibrerend eitje. Zeker als de sekstoy werkt met een afstandsbediening die je aan je partner kunt geven.

Samen erotische films kijken

Het kan heel opwindend zijn om samen naar erotische films te kijken. Er is vandaag de dag genoeg materiaal te zien dat van goede kwaliteit is en dat ook vrouwen aanspreekt. Online is veel te vinden en er zijn ook erotische kanalen die je via de tv kunt bekijken. Veel stellen gebruiken dit soort erotische films als inspiratie voor een spannende nacht.

Experimenteren met BDSM

Als jullie je seksleven een boost willen geven, dan kun je ook experimenteren met SM of BDSM. Koop een aantal attributen, zoals handboeien of bondage touw en ontdek of dit een manier van erotische beleving is die bij jullie past. Maak altijd duidelijke afspraken over elkaars grenzen, zodat het voor beide partijen leuk en spannend blijft. BDSM komt gelukkig steeds meer uit de taboesfeer en steeds meer stellen experimenteren ermee om het tussen de lakens weer spannend te maken.

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over! 

Afbeelding: We-Vibe Toys via Unsplash

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook