fb
Damespraatjes Damespraatjes

Foute Sarahs van Claudia Biegel

foute_sarahs_cover.jpgDochter en ik stappen de winkel binnen waar zij mij graag ziet heengaan. Waarom koop je daar je kleren niet, die winkel is perfect voor vrouwen van jouw leeftijd. En dan volgt een rij namen van moeders van haar vriendinnen, die daar allemaal vaste klant zijn en zien zij er niet altijd geknipt uit? Terwijl jij, ja…… Win dit boek op damespraatjes.nl. Kijk onderaan dit artikel of je een van de winnaars bent.


Oke, ze is vijftig geworden. Maar betekent dat echt dat ze te oud is voor haar leukste kleren, een carrireswitch of een avondje stappen? Deze Sara weigert " ongeacht wat manlief of puberkinderen daarvan vinden " in het hokje van de doorsnee vijftigplusvrouw achter de geraniums gestopt te worden. Op naar een nieuwe baan en salsadansen! Dan is ze maar een foute Sara. Een herkenbare roman voor alle Saras, fout of niet.

Claudia Biegel (Amsterdam, 1957) studeerde culturele antropologie. Als journalist schreef ze onder andere voor Trouw en Plus Woman. Tegenwoordig werkt ze als hoofdredacteur bij een kennis- en adviescentrum en is ze columniste voor Catherine.nl. Ze woont met man en twee kinderen in Amsterdam en schrijft haar tweede roman.

Winactie
De volgende dames hebben het boek gewonnen.
– Lammy Stoffer
– Marga de Waard
– Toni Philip

De winnaars zullen het boek via de uitgever ontvangen.

Reageer ook