fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wanddecoratie: op deze manieren maak je het met foto’s super origineel

foto wanddecoratie

Natuurlijk is er niets mis met een fotolijstje met daarin je mooiste plaatje, maar het kan leuker. Origineler. Mooier misschien wel. Modulari heeft een manier gevonden om je lievelingsfoto’s op een superleuke aan de muur te hangen. Foto wanddecoratie: wij laten je zien hoe!

Zo’n twee keer per jaar bedenk ik dat het misschien best leuk is om een aantal van mijn leukste foto’s die veilig op mijn telefoon zitten, te laten afdrukken. Ik stop ze in een lijstje en zet ze neer.  Al jaren heb ik het plan om een collage te maken voor boven de trap. Maar ik ben niet zo creatief en weet niet welke lijstjes ik dan bij elkaar moet hangen. Bij anderen is het altijd fantastisch en bij mij wordt het een zooitje aan de muur. De producten van Modulari komen als geroepen en mijn hart maakte een sprongetje toen ik hun website bekeek. Van je leukste kiekjes maken zij fototegels. En omdat hun fotocollage modulair is, kun je op elk moment tegels toevoegen. Ideaal dus!

Foto wanddecoratie

Hoe werkt het? Nou eigenlijk heel eenvoudig. Je kunt kiezen uit drie vormen: een zeshoek (hexagon), een cirkel en een vierkant. Als je weet op welke vorm je je foto wanddecoratie wilt hebben, dan maak je een keuze in de maat. Er zijn vijf maten waaruit je kunt kiezen zodat de foto wanddecoratie op elke muur past, bijvoorbeeld in de wc. Oké. Je hebt je leukste foto’s van die onvergetelijke vakantie in Spanje bij elkaar gezocht. Of de ontroerendste foto’s van je kleintje, de verjaardag van je lievelingstante of die hilarische foto’s van je vrijgezellenfeest met je vriendinnen. Via de site van Modulari voeg je de foto’s toe in de door jou gekozen vorm en voilà!

Hexagon

De Hexagon muurdecoratie geeft een speels effect, ondanks dat de vormen wat strak zijn. Je kunt je collectie op de zeshoeken heel makkelijk uitbreiden en verwisselen als je weer wat anders aan je muur wilt hebben. Heb je een quote die goed bij je foto’s past? Laat die dan ook afdrukken en hang ‘m er tussen. Succes verzekerd. Ben je niet helemaal zeker of een foto wel mooi uitkomt op een hexagon? Geen nood, op de site staat een tool die dat laat zien.

Cirkels

Met de cirkels kun je je foto’s ophangen zoals je wilt. De foto’s kunnen een grote cirkel vormen, maar je kunt ze ook als belletjes achter elkaar ophangen bijvoorbeeld op de muur naast de trap. Je kunt na verloop van tijd nog meer cirkels laten maken om zo je wanddecoratie uit te breiden. Net als de hexagons zijn de cirkels in heel veel verschillende maten verkrijgbaar.

Vierkanten

Wil je een echte eyecather op je muur? Dat kan met de Squares. Vierkante foto’s kun je geordend aan je muur hangen en als je een speelser effect wil, dan hang je verschillende maten door elkaar. Ook is het mogelijk om een foto op vier verschillende panelen te laten drukken. Samen vormen ze de foto.

Handig ophangsysteem

Goed. Je hebt je keuze gemaakt, je foto’s zijn binnen en nu op zoek naar spijkers en een hamer. Nope. Dat hoeft dus niet. Want de foto’s ophangen is een fluitje van een cent met het magnetische ophangsysteem van Modulari. Je hoeft geen spijker de muur in te timmeren of gaten te boren. Met de afstandhouders die bij je bestelling worden meegestuurd kun je de foto’s strak op de muur krijgen. Fijn is ook dat de medewerkers van Modulari je kunnen helpen als je ergens niet uitkomt of even geen inspiratie hebt. En dat de wanddecoratie ook heel leuk is om cadeau te geven, hoeven we niet te zeggen, toch?

Foto door Ashley K Bowen via Pexels

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook