fb
Damespraatjes Damespraatjes

FILMPJE: Mister Universe 2014 komt uit Denemarken

Nicklas Pedersen is afgelopen weekend verkozen tot Mister Universe. De Nederlander Demian Overduijn uit Venlo werd op weg naar de top drie uitgeschakeld in de strijd om de meest sexy man ter wereld. De 23-jarige biologiestudent is professioneel danser, doet aan kungfu en speelt gitaar.

Bekijk hier de bekendmaking van de winnaar:

Dit waren twee heerlijke weken die mijn leven veranderd hebben. Dit is een opstap naar meer”, zegt Overduijn tegen NU.nl. ”Ik hoopte op een nog betere plaatsing natuurlijk, maar ik gun het de anderen net zo erg. Ik vond persoonlijk de jongen van Mexico het meest Mister World waardig.”

”Demian heeft het geweldig gedaan. Ik had me geen betere Mister Nederland kunnen wensen. Hij redde net de top drie niet, maar had alles in zich om Mister World te worden”, aldus Kim Kötter tegen Nu.nl, die in de Miss Nederland organisatie zit.

”Maar we treuren niet”, vervolgt ze. ” Hij is door een tv-producent gevraagd of hij een dierenprogramma met ze wil maken, zijn grote passie. Vanuit Nederland zijn we daar ook al over in gesprek.”

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook