fb
Damespraatjes Damespraatjes

FILMPJE Mensen die voor het eerst hondenvoer proeven

Heb jij je stiekem wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om een hap van het eten van je hond te nemen? Ik ben vegetarier en zal het dus niet snel doen. Een paar jaar geleden vertrok ik ergens na een gezellig avondje en nam afscheid van de “heer des huizes” die in de keuken net bezig was om het eten voor de hond klaar te maken, toen ik zag dat hij zelf snel een hap uit het blik nam en deed alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. De rillingen liepen werkelijk over mijn rug en in die tijd was ik  nog geen vegetarier, maar kon me gewoon niet voorstellen dat je zoiets smerigs zou eten.

In het filmpje hieronder zie je mensen die voor het eerst de stap wagen en er eens lekker voor gaan zitten om hondenvoer uit blik te proeven. Wat denk jij? Zullen ze het lekker vinden?

Reageer ook