fb
Damespraatjes Damespraatjes

Filmpje: Man vliegt first class de wereld over voor maar $ 300

Mijn vriend en ik vlogen twee jaar geleden voor het eerst met Emirates naar Thailand. Zodra we het vliegtuig binnenstapte wisten we NIET wat we meemaakten. Alles zag er prachtig uit,  was het cabine personeel ongeëvenaard vriendelijk, konden we kiezen uit honderden films, hadden we wifi aan boord en waren alle drankjes en maaltijden heerlijk. Als je je bedenkt dat wij gewoon economy class zaten, konden wij ons geen voorstelling maken van de First Class van Emirates. En dat schijnt écht geweldig te zijn…

Als je First Class met Emirates vliegt krijg je niet alleen een stoel wat volledig tot bed om te toveren is, maar deze staat ook nog eens in een privé cabine. Verder kan je gebruik maken van de gezellige bar, de badkamer (!) en krijg je maaltijden op sterrenniveau. Natuurlijk betaal je hier wel de hoofdprijs voor. Maar dan heb je ook wat.

Sam Huang hoorde over deze geweldige vliegtuigplekken en dacht: goh, dat lijkt me wel wat. Helaas kon hij het niet betalen, dus leek het onmogelijk. Léék… Hij vond namelijk een manier om met dikke korting toch de reis te maken. En niet zomaar een reis, een reis waarop hij begon in New-York en stopte in Milaan, Dubai, Sydney, Auckland, Melbourne en Singapore. Hier heeft hij in totaal $ 300 in plaats van $ 60.000 voor betaald.

Maar hoe doe je dat? Eigenlijk is het vrij simpel. Sam boekte een ticket van New-York naar Melbourne en gaf aan dat hij extra veel en extra lange tussenstops wilde maken. Door deze tussenstops te maken krijg je dikke korting op je ticket, soms wel $ 100 per stop, per dag. Door dit slimme maniertje had hij én een goedkoop vliegticket én hij zag de meest geweldige steden. Hoe zijn reis eruit zag zie je hier:

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook