fb
Damespraatjes Damespraatjes

Fantaseren over een kindvriendelijke tuin… Zo zou ik hem inrichten!

Het is weer bijna zomer en dat betekent dat we lekker de tuin weer in kunnen! De afgelopen weekenden hebben wij flink in de tuin gewerkt om hem weer helemaal klaar voor de zomer te krijgen. We kochten een heerlijke nieuwe loungeset en Ward heeft helemaal zelf een houten vlonder gebouwd. Super mooi afgewerkt en hij heeft zelfs lampjes ingebouwd. Ik dacht altijd dat hij tandarts was, maar blijkbaar zou hij het ook als tuinman goed doen 🙂 

Kunstgras

Het lounge-terras in de tuin is helemaal af. Maar dat is slechts éénderde van de tuin. De rest van de tuin willen we gebruiken om een kindvriendelijke speelplek van te maken. Nu liggen er nog tegels, maar deze willen we vervangen door kunstgras. Dat ziet er tegenwoordig echt prachtig uit en is ook nog eens veel makkelijker dan het echte werk.

Speelhuisje voor Sophia

De grote plantenbakken die nu nog in de tuin staan, willen we er ook graag uit. Onze hond Sambal speelt hier altijd in en daardoor is er geen plant die heel blijft. Door ze weg te halen, krijgen we ruimte voor een leuk speelhuisje. Ik zie het al helemaal voor me: die kleine Sophia die heerlijk samen met Sambal in haar eigen huisje aan het spelen is. Ward en ik toekijkend vanaf ons lounge-terras.

Nieuwe schutting

Waar we ook nog dringend iets aan moeten doen, is aan de schutting. Deze is nu kapot en we hebben écht een nieuw tuinscherm nodig. Naast ons wonen hele vriendelijke mensen, maar helaas zitten ze veel in de tuin te roken. Door de kapotte schutting komt nu al die rook in onze tuin. Niet iets wat je in je tuin wil als je kindje daar aan het spelen is.

Heb jij nog goede tips?

Wat zou jij mij nog meer adviseren om mijn tuin helemaal kind-proof te maken? Ik ben heel benieuwd. Deel je tips en adviezen in de comments onder dit artikel. Vind ik altijd heel leuk om te lezen 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook