fb
Damespraatjes Damespraatjes

Fans Glennis Grace woest: “Arjen Lubach maakt haar droom kapot!”

Wat is heel Nederland trots op Glennis Grace. De Amsterdamse staat vandaag in de finale van America’s Got Talent en maakt een goed kans dit te winnen. Hoewel Glennis de sterren van de hemel zingt, is haar deelname niet helemaal zonder controversie. Glennis wordt door de show namelijk vooral neergezet als single mom die haar dromen probeert waar te maken voor haar zoontje. En dat zorgt bij veel Nederlanders voor verontwaardiging: Glennis is namelijk een groot artiest en er is niks zieligs aan haar. 

Amerikanen willen het gevoel hebben 

Toch lijkt het ‘single mom concept’ aan te slaan bij de Amerikanen. Zij vinden niets lekkerders dan het zien ontstaan van een grote ster. Ze willen het gevoel hebben dat ZIJ Glennis hebben ontdekt. En dat ze eigenlijk al lang ontdekt is, dat negeren ze voor de vorm dan maar even. Niet alleen voor de Amerikanen maakt dit het kijken van de show leuker, ook voor Glennis werkt dit in haar voordeel.

Arjen Lubach

Arjen Lubach en zijn team besloten een item over het fenomeen Glennis Grace, the single mom from Holland, te maken. In een ruim 4 minuten durende video laat hij zien hoe Glennis’ carrièreverloop er écht uitzag en laat hij kei hard zien dat Glennis en haar zoon alles behalve zielig zijn.

Reacties

Hoewel Arjen weer veel positieve reacties op de video kreeg, is niet iedereen blij. Sterker nog: een groepje fans is woest. Arjen zou met deze video Glennis’ American dream kapot willen maken.

Niet alleen commotie rondom het item van Glennis

Kijkers van Zondag met Lubach zijn niet alleen weinig gecharmeerd van het item over Glennis Grace, ook het gedeelte over Lilli en Howick kan op weinig positieve reacties rekenen. Al met al vinden mensen de uitzending flink tegenvallen.

Wat vond jij?

Wat vond jij van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Zondag met Lubach? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

Dylan -

De waarheid is soms hard om te horen/zien…

Erwin -

Hahaha, wat een hoop azijnpissers weer in Nederland… Germ die arme Glenis :):):) Niet gemeen doen tegen lieve Glennis Greessss… Mensen die klagen moeten niet kijken!!!!!!

Reageer ook